Super recept, ki takoj okrepi pljuča, zdravi vnetja dihal in okrepi imunski sistem

Jabolčni kis blaži vnetja sklepov. (foto: Pixabay.com)

Pripravite si izredno zdravilen in naraven sirup, ki vsebuje močne antioksidante, deluje proti bakterijam in proti virusom ter takoj izboljša zdravje in počutje.

Zaradi močnega antioksidanta, imenovanega alicin, je česen celo bolj močan v boju proti številnim boleznim od penicilina. Ta recept takoj okrepi imunski sistem, okrepi celo telo, izboljša počutje, zaščiti pred gripo, prehladom, krepi pljuča in jih čisti.

Domače zdravilo poleg česna vsebuje tudi jabolčni kis, ki pomaga, da se iz pripravka izloči čim več vitaminov in mineralov. Recept vsebuje tudi med, ki deluje protivnetno in krepi organizem. Pripravku bomo dodali še ingver in cimet. Obe sestavini sta zelo zdravilni, delujeta tako, da uničujeta škodljive bakterije in viruse.

Za pripravo tega odličnega recepta boste potrebovali deciliter vode, eno glavico česna, deciliter medu, pol decilitra kvalitetnega jabolčnega kisa, košček ingverja in pol žličke cimeta.

Česen očistite in stroke sesekljajte, prav tako na drobno narežite ingver. Oboje dajte v steklen kozarec, dodajte še cimet, prelijte z medom in jabolčnim kisom, nato pa dobro zaprite in premešajte. Pustite 24 ur, nato pa precedite in jejte tri do štirikrat na dan po eno žličko.

Zdravilo bo takoj pozdravilo prehlad, odpravilo kašelj, prenehalo vas bo boleti grlo, poleg tega pa boste z njim okrepili in očistili pljuča, okrepili imunski sistem.

Ta recept si lahko pripravljate preko cele zime. Če niste bolni, jejte po eno do dve žlički na dan. Če imate gripo, prehlad, boleče grlo, bronhitis, potem pa jejte po štiri žličke na dan.