Tako odličen, da v štirih urah pozdravi vneto grlo!

foto: freepik.com

Z njim boste naredili skoraj nemogoče – pozdravili vneto grlo in preprečili razvoj bolezni. V štirih urah boste zdravi. Se vam sliši neverjetno? Pa je!

Odličen naravni nasvet vam lahko pride zelo prav. z njim lahko hitro pozdravite bolezni, odpravite boleče in vneto grlo. Pomembno pa je, da reagirate takoj, ko začutite, da z grlom nekaj ni v redu. Če boste pravočasno pričeli zdravljenje, boste v štirih urah spet zdravi.

Potrebujete mleto kumino. To je stara začimba, ki je polna antioksidantov. Kupite jo lahko v vsaki trgovini s prehrano. A pazite, da vzamete kumino v prahu in ne celo.

Prelijte 80 gramov mlete kumine z 200 ml vode in kuhajte na zmerni temperaturi 15 minut. Ves čas mešajte s kuhalnico. Dobili boste gosto zmes, podobno kavni usedlini. Precedite in tekočini, ki ste jo dobili, dodajte še 50 ml vode, zavrite, nato pa odstavite.

Jejte vsake pol ure po eno žličko. Po štirih urah boste začutili izboljšanje. Če še ne bo povsem dobro, vztrajajte še nekaj ur. Če grlo ne bo pozdravljeno, pa je to znak, da je bolezen že preveč napredovala in potreben bo obisk zdravnika.