S sodo bikarbono lahko zdravimo tudi …

Soda bikarbona čisti telo. (foto: freepik.com)

Dovolj je, če recept ponavljate teden dni in nad rezultati boste več kot navdušeni. Preverite, kaj lahko zdravite s sodo bikarbono!

Strokovnjaki svetujejo, da poskusite pozdraviti vnetje mehurja s sodo bikarbono. Tako zdravilno deluje na naše telo, da lahko vnetje popolnoma pozdravi v tednu dni.

Vnetje mehurja je največkrat bakterijska okužba. Zdravi se s pomočjo antibiotikov. A nekateri strokovnjaki so mnenja, da jo lahko pozdravimo tudi s sodo bikarbono. Ta zdravi vsa vnetja sečil in jih okrepi. Recept je preprost. Teden dni pijte eno majhno žličko sode bikarbone raztopljene v decilitru tople vode. To popijte na tešče in še enkrat tekom dneva. Vztrajajte teden dni, v tem času se vnetje mehurja in ostalih sečil pozdravi.

Soda bikarbona zelo zdravilno deluje na celo telo. Odpravlja zakisanost, uničuje bakterije. Zelo je zdravilna in mnogi jo uporabljajo kot naravno zdravilo.

Če boste poskušali zdraviti mehur s sodo bikarbono in če po nekaj dneh ne bo nič boljše, vas svetujemo, da se vseeno odpravite do zdravnika. Vnetje mehurja je lahko zelo boleče, zato je posvet pri zdravniku nujen.

Vir: haber.ba