Recept, ki takoj izboljša krvno sliko

Pravilna kombinacija sadja in zelenjave pomaga k boljšemu spancu. (foto: pecxels.com)

V prispevku boste našli zelo močan naravni recept, s katerim boste zelo hitro okrepili kri in zdravili anemijo. Prav tako pa si boste izboljšali počutje in odpravili utrujenost.

Če ste tudi vi kar naprej utrujeni, brez volje, če ste večkrat prehlajeni, se ne počutite najbolje, potem je čas, da to spremenite. To lahko zelo hitro naredite s tem močnim in naravnim receptom, ki vam bo zares pomagal. Povrnila se vam bo energija, okrepili boste imunski sistem in se s tem zaščitili pred boleznimi, izboljšalo se bo počutje, krvna slika bo veliko boljša.

Za pripravo boste potrebovali kilogram rdeče pese, pol kilograma korenja, sok ene limone, tri pomaranče, dve kisli jabolki, pol litra kvalitetnega domačega medu.

Najprej očistite rdečo peso, korenje in jabolka in jih narežite na manjše koščke. Dajte jih v sokovnik in iztisnite sok. Nato dodajte še sok limone in sok sveže iztisnjenih pomaranč. Soku dodajte med in dobro premešajte.

Če nimate sokovnika, potem sadje in zelenjavo dobro zmeljite v mešalniku. Dobili boste bolj gosto zmes, a nič zato. Ravno tako ji dodajte med in shranite v čiste steklenice ali kozarce s pokrovom.

Pripravljeni sirup hranite na suhem, temnem in hladnem mestu. vsako jutro popijte deciliter soka na tešče. Če ste pripravek delali brez sokovnika, pa popijte dva decilitra.

Kuro zaključite, ko popijete vse. Naredite dva meseca odmora, nato pa spet ponovite.