S Klopcami ljubezni za zdrav življenjski slog na 50 lokacijah

Slovenci skrb za zdravje in notranje ravnovesje pogosto iščemo v  hribih. Nekaj čarobnega je v tem, ko smo za naporen pohod nagrajeni s prelepim razgledom. Tudi iz tega razloga je zaživel projekt Klopce ljubezni, ki ga soomogočajo v zavarovalnici Generali v okviru Programa prednosti ZAME. Na 50 mestih po Sloveniji ob priljubljenih izletniških ali razglednih točkah in sprehajalnih poteh si namreč pohodniki lahko oddahnejo na prav posebnih klopcah. Klopc ljubezni je vsako leto več, najnovejša se nahaja pri Stenah svete Ane (PD Ribnica). Namen projekta je povezovanje ljudi in spodbujanje k gibanju, v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije pa tudi odgovorno ravnanje do narave. V nagradni igri si z obiskovanjem klopc lahko zagotovite prav svojo Klopco ljubezni za vaš vrt ali balkon.

»S sodelovanjem v projektu Klopce ljubezni smo začeli leta 2018. Kmalu so Klopce ljubezni postale nadvse priljubljene zaradi lepe zgodbe in iskrenega namena ter svojega poslanstva – spodbujanja zdravega načina življenja. Obiskovanje Klopc ljubezni smo vključili tudi v naš program prednosti Generali ZAME, ki je namenjen ozaveščanju o pomembnosti zdravega življenjskega sloga, vse to ob brezplačnem članstvu. Člane programa s številnimi ugodnostmi in popusti spodbujamo k zdravemu prehranjevanju, telesni aktivnosti, obisku gora in hribov. Letos pa smo se odločili, da bomo nekoga nagradili prav s svojo Klopco ljubezni,« je povedal David Bembič, direktor podpore strankam v zavarovalnici Generali.

Generali Program prednosti ZAME (ali krajše Generali ZAME) je namenjen vsem, ki se zavedajo pomena zdravega življenja. Z ugodnostmi, popusti in nasveti omogoča z brezplačnim članstvom številne ideje za boljše počutje in ohranjanje zdravja. Prav zdravje pa je zagotovo cilj vsakogar, zato je program Generali ZAME na voljo vsem – tako strankam zavarovalnice Generali, kot tudi ostalim.

Interaktivni album beleži vaše obiske

Klopce ljubezni se nahajajo na  50 lokacijah po Sloveniji. Vsaka je opremljena s QR kodo, z njenim skeniranjem pa ustvarjate svoj personaliziran interaktivni album, ki beleži že obiskane klopce in odkriva tiste, ki jih še niste obiskali. Klopce ljubezni se namreč nahajajo v objemu neokrnjene narave, zato boste ob njihovem odkrivanju potešili tudi svojo radovednost. So pa v interaktivnem albumu tudi natančna navodila, kako jih poiskati in se odpraviti na dnevni izlet po Sloveniji z družino, s prijatelji, s kužkom ali s kolesom.

Z nekaj sreče do Klopce ljubezni za vaš vrt ali balkon

Atraktivna nagradna igra Klopca ljubezni ZAME bo trajala vse do 14. junija 2024. Poleg glavne nagrade, Klopce ljubezni za vaš vrt ali balkon, bo podeljenih še 10 praktičnih nagrad. V žrebu lahko sodelujejo vsi člani Generali Programa prednosti  ZAME in vsi, ki bodo postali člani Generali ZAME do navedenega datuma ter obiskali vsaj eno od Klopc ljubezni in jo s skeniranjem QR kode »shranili« v svoj interaktivni album. Prav to namreč omogoča pridobitev kupona za sodelovanje v žrebu. Več obiskanih Klopc ljubezni pa pomeni tudi več možnosti za osvojitev nagrade.

NOVO: Klopca ljubezni na razgledišču pri Stenah svete Ane

Konec oktobra je bila skupaj s Planinskim društvom Ribnica namenu predana najnovejša Klopca ljubezni, postavljena pri Stenah svete Ane (na fotografiji). Prav kmalu, ko bodo vremenske razmere to dopuščale, pa bodo Klopce ljubezni nameščene še na novih lokacijah. Vabljeni, da jih odkrijete!

Spoznajte, zakaj so Klopce ljubezni tako posebne >>