Neverjetno odkritje: Vitamin, ki pozdravi pljuča v treh urah

(foto: pixabay.com)

Če imate tudi vi večkrat težave s prehladi, kašljanjem, če imate pogosto bolezni dihal, pljuč, če želite le te okrepiti, potem morate prebrati ta prispevek!

Že leta 1940 je doktor Frederick Klener v svojih dokumentih zapisal, da ima za zdravje pljuč zelo velik pomen vitamin C. Potrdil je, da lahko z njim zdravimo več kot 30 vrst bolezni pljuč in dihal.

Antibiotiki ne pomagajo, kadar gre za virusna obolenja, zato je virusna pljučnica toliko bolj nevarna za zdravje. Določene pljučne bolezni lahko povzročijo tudi nabiranje vode v pljučih, kar lahko povzroči celo smrt.

Nekateri strokovnjaki trdijo, da zaščita s cepivom proti gripam povzročimo to, da oslabimo imunski sistem. Ta cepiva naj bi vsebovala mnogo toksičnih snovi, živo srebro, aluminij, formaldehide. Vse to pa je za naše zdravje zelo negativno. Takšna cepiva bi lahko povzročila tudi nevrološke težave.

Vitamin C pa je nekaj popolnoma drugega, a žal, se o njem premalo ve in piše. Ta antioksidant lahko močno okrepi imunski sistem, pomaga pri razstrupljanju jeter, izboljšuje kognitivne funkcije in ščiti telo pred virusi in bakterijami. Preprečuje pogostejše prehlade, astmo, pogostejše gripe, bolečine v mišicah, poškodbe kosti, visok krvni tlak in alergije.

Vitamin C lahko tako bistveno pripomore k večji zaščiti pred boleznimi, ščiti pljuča, pravočasno uniči viruse in bakterije, zato ne zbolimo.

Doktor Andrjua Saul je v intervjuju povedal, da je vitamin C tako močan, da lahko pozdravi pljuča v treh urah. Toliko časa potrebuje, da uniči vse viruse.

Vitamin C je zelo pomemben za naš organizem. Najdemo ga v svežem sadju, zelenjavi, stročnicah, algah in žitah.