Najboljši način, da v samo 7 dneh izgubite odvečne kilograme

Poslušajte svoje telo in živite zdravo. (foto: freepik.com)

Če se boste teh navodil držali, bodo rezultati fantastični!

Strokovnjaki za zdravo življenje in šport trdijo, da je hujšanje popolnoma enostavno, če se držimo pet najbolj osnovnih pravil. Teh pet pravil je vse, kar morate početi, pa boste zagotovo shujšali v najkrajšem možnem času. Obljubljajo celo, da boste prve kilograme izgubili že v tednu dni. Vredno je poskusiti, kajne?

5 pravil, ki se jih strogo držite

  1. Pol ure pred vsakim obrokom popijte dva kozarca mlačne vode. Na tak način boste pospešili metabolizem, pojedli boste veliko manj, voda uredi prebavo in pospeši kurjenje maščob.
  2. Spite osem ur! Če imate reden spanec, to znižuje stresni hormon, ki je eden glavnih krivcev za debelost, poleg tega pa pospešujete tudi metabolizem.
  3. Ne jejte predelane hrane. Iz jedilnika črtajte slane in sladke prigrizke, gotove jedi, konzerve, predelane mesne izdelke, pico, kruh. Jejte surovo in sveže, jejte hrano, ki je sestavljena iz manj živil.
  4. Popolnoma se odpovejte alkoholu. Alkohol zadržuje odvečno vodo v telesu, poleni prebavo, zavira metabolizem in povzroča lakoto. Prav tako pa tudi zelo slabo vpliva na spanje.
  5. Vsak dan se posvetite športu in gibanju vsaj za pol ure.

Poskusite sami, pravila niso težka. Vztrajajte in zadovoljni boste!