Naravni recept, ki zdravi razširjene žile

Lajšajte krčne žile z naravnimi pripravki. (foto: Freepik.com)

Če imate tudi vi težave z razširjenimi, krčnimi žilami, če vas bolijo noge, potem preizkusite ta zdravilni recept, morda vam bo pomagal.

Krčne žile nastajajo s starostjo, so dedne, pogojene pa tudi s tem, kakšno delo opravljamo in ali smo pretežki. Krčne žile so lahko zelo boleče, prihaja lahko do vnetij, bolijo vas lahko cele noge.

Da bi lajšali težave, jih zdravili, vam lahko pomaga domači recept. Glavna sestavina tega recepta je česen, ki je naravni antibiotik in ki zdravi vnetja. Česen je znan tudi po tem, da krepi srce in ožilje. Poleg izvajanja tega recepta je zato priporočljivo, da vsak dan pojeste po en strok surovega česna.

Za domače zdravilo, ki zdravi razširjene in krčne žile pa boste potrebovali žlico oljčnega olja, pol decilitra soka sveže iztisnjene pomaranče in pet drobno sesekljanih in pretlačenih strokov česna.

Vse sestavine zmešajte in pustite 12 ur. Nato dobro premešajte in uporabite. S krožnimi gibi nežno masirajte zmes na mesta, kjer imate razširjene in krčne žile. Masirajte dvajset minut, masažo izvajajte proti srcu. Nato pustite zmes na koži in povijte s toplo brisačo. Pustite še nekaj časa, nato pa sperite s toplo vodo. Ponavljajte nekajkrat na teden.