Tedenski horoskop od 3. 8. do 9. 8. 2020

Foto: Freepik.com

Polna luna z močni vplivi vas lahko popelje v večje spremembe. Koristno je, da se zavedate notranjega naboja, ki je v vas, saj se bo ta razvil v nekaj večjega, kar vam lahko spremeni usodo, življenje. Ljubeče ohranjajte pozornost na srcu in mehkobi, ki je v vas in ne nasedajte na provokacije okolja. Če boste izhajali iz svojega mira, boste v tem tednu naredili preboje, o katerih ste že dolgo sanjali. Konec tedna, v petek, prehaja Venera v znamenje raka, kar bo naredilo naslednje obdobje precej romantično, čustveno in tudi spogledljivo. Čas bo za ljubezen in romanco.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Odlično obdobje, ko boste nadvse optimistični in zdelo se vam bo, da je življenje vaše. Aktivni boste v vseh stvareh, ki vam krepijo samozavest in dobro počutje.
Želeli si boste zagotoviti podporo pri ustvarjanju novih temeljev. Lahko, da boste želeli napredovanje, večjo plačo ali izvajalca za delo doma, a ne bo šlo tako gladko.
Precej boste čustveni, zato popazite na svoje besede in dejanja, da ne boste iz prehitrega nagiba si razrušili pomembne odnose in ustavili spremembe v dobro. Čustveno boste naporni vsem okoli vas.

Nasvet tedna: Vzemite si dovolj čas za jutranje prebujanje, da si z nepripravljenostjo in nezbranostjo ne pokvarite dobrih priložnosti. Večeri bodo boljši za vas, prav oživeli boste in veliko več boste naredili v tem času dneva.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Zaradi čustvenih nabojev in prehitre vzkipljivosti, se bodo nekatere stvari, dogodki odvili drugače, kot je bilo načrtovano. To vam bo povzročalo kaos in neprijetne občutke skozi celoten teden. Ne boste mogli več skrivati svojega nestrinjanja in nelagodnosti ob določenih ljudeh. Želeli si boste odziva svojih bližnjih, zato boste malo provocirali. A ker so že navajeni na vaše muhe, vas bodo raje pustili pri miru in sami boste morali pojesti svojo čustveno godljo. Čustva vas bodo preveč obremenjevala, da bi lahko izpolnili vse svoje obljube, za kar boste obremenili druge.

Nasvet tedna: Ne spreglejte nasvetov starejše osebe, ki vam bo želela predati precej modrosti in vam bo tudi podpora za vaš osebni in poslovni napredek. Na splošno bo to obdobje polno dobrih spoznanj.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Želeli se boste odmakniti od preštevilnih pravil in dogovorov iz preteklosti, ki vas bremenijo. Počutje se vam bo izboljšalo in vsi se bodo pozitivno odzivali. Ponosni boste na svoje dosežke in pretiravali boste s samohvalo, zato bo okolica želela, da dokažete svoje izjave, kar pa se vam bo zdelo izpod časti in se boste odmaknili.
S pretiranimi pogovori o idejah in nasvetih za druge se boste zapletli v prepire s starejšo žensko ali njeno družino. Raje se odmaknite, da ne boste imeli stroškov.
Možnosti za dobre spremembe se vam bodo ponujale, vi pa boste polni strahu iz preteklosti, ki ga bodo vaši družinski člani še stopnjevali. Osvobodite se družinske karme.

Nasvet tedna: Zaželeli si boste urediti nekatere statusne stvari, ki ste jih do sedaj prelagali. Pokličite čimprej in začnite delati v to smer.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Sanje se vam bodo globoko vtisnile v spomin in malo vraževerno boste preživeli to obdobje. Ne glede na vašo notranjo občutljivost, boste vseeno hoteli biti glavni v družbi in pri tem boste čisto pozabili na želje in potrebe drugih. Odprti boste za ljubezen, a boste čisto preveč občutljivi na vse okoli tega. Zaradi močnih čustev boste pretiravali v prizadevanju za skupno razumevanje. Ne odmikajte se od družinskega druženja, da ohranite žive skupne vrednote in povezavo. Uspešno druženje bo, če boste le sproti izrazili svoje srce in ideje.

Nasvet tedna: Preganjali vas bodo opravki, ki se jih boste veselili, saj vam dajejo nov način sodelovanja in krepijo voljo ter strast do življenja. Kmalu boste želi sadove. Bodite varčni z besedami, saj vas bodo napačno razumeli. Ne manipulirajte z besedami, ker se ne bo dobro izšlo. Naj vaša dejanja govorijo.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Vse bolj boste samozavestni, saj se vaše ideje dobro realizirajo. Z njimi želite preseči svoje omejitve in poudariti nov način življenja, ki vse bolj kaže pozitivne učinke.
Hrepeneli boste po več časa zase. V to vas bo spodbujala ljubezen, ki bo v vas vse bolj prebujala željo po spremembi. Ne boste ravno navdušeni nad predlogi mlajše in starejše ženske, ki bodo ovirale realizacijo vaših srčnih želja. Opazujte dogajanje okoli vas in počakajte na pravi trenutek, da svoje ideje in želje izrazite. Kreativnost vas bo zaposlovala in tako boste postavili nekatere nove in dobre ideje v realnost. To vam bo okrepilo samozavest in uspešnost ter odmaknilo težave v pozabo.

Nasvet tedna: Če boste predolgo čakali na potrditev svojih čustev, se ne bo dobro izšlo. Sami stopite v akcijo in pokažite prijateljem ali simpatiji vse, kar čutite. Zadovoljni boste, ker boste dosegli pričakovane rezultate. To vas bo umirilo, da boste lahko računali na vrnjeno čustveno podporo vaše ljubezni.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Utesnjeni boste in želeli boste vzpostaviti nov način sodelovanja tako v službi kot doma. Pretirana čustvenost znotraj in hladnost navzven ne bosta najboljša rešitev. Upanje se vam bo povrnilo in lažje se boste pogovorili o vsem, kar želite urediti v svojem življenju. Pretiravali boste z reakcijami v družinskem druženju in vsemi detajli pogovorov. Vpletli se boste v vsako stvar in ne boste zaznavali negativnih opazk na vaš račun. Ne boste mogli mirno sprejeti pokroviteljskih nasvetov starejše osebe, saj se pretirano vtika v vaše čustveno življenje. Z umikom boste zamrznili sodelovanje, ne glede na to, da bo to negativno vplivalo na vas. Ponos vam bo aktiviral željo po večjih idejah in ustvarjanju nečesa novega, pa boste zaradi tega čustven močno nihali.

Nasvet tedna: Naredite nov družinski načrt ali poslovni program sprememb. Ne bodite preveč kritični do vsega, da si ne boste zapravili dobrih priložnosti za spremembe, predvsem v poslu. Potrebujete več znanja in izkušenj za takšen odnos do drugih, kot ga imate sedaj.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Skozi urejenost in notranji mir ter povezanost z naravo, boste lahko začeli z drugačnim življenjem. Notranja napetost bo začela popuščati in morebitne težave z zdravjem se bodo počasi umikale. Več energije boste lahko usmerili v koristne stvari in odnose. Dobri prebliski vas bodo osvobodili notranje sramežljivosti pred vašim partnerjem ali simpatijo. Prepoznali boste globljo naklonjenost in se boste lažje odprli za ljubezen. ki bo sijala iz vaših oči. Skozi nov način življenja boste ohranili svežo zaljubljenost ali ljubezen, ki bo navdihovala vašo domišljijo in potrjevala partnerjevo srečo ali srečo simpatije. Vaši partnerski odnosi se bodo stabilizirala z novimi načrti. Vse boste delali samodejno in sproti, nič vam ne bo težko, a strast bo vsa usmerjena v osebno področje.

Nasvet tedna: Potrebovali boste počitek, saj boste pritegnili prav naporne ljudi k sebi. Kljub temu, da jih razumete, poskrbite raje za svoje zdravo življenje. Prioriteta naj vam bo vaše življenje in ne menjajte svoje rutine zaradi drugih.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Vaše razpoloženje močno niha, zato je pomembno, da ohranite notranjo zbranost na tem, kar bi želeli spremeniti. Notranji nemir vas bo preganjal tako dolgo, dokler ne boste začeli komunicirati drugače, bolj jasno in hitro o vsem, kar vas muči. Čakali boste, da vas prijatelji pokličejo in se ponovno začne dobro življenje, a se to ne bo zgodilo, saj jim premalo pozornosti dajete takrat, ko so z vami, zato se vam odmikajo.
Imeli boste občutek, da vse zamujate in da se vam stvari izmuznejo tik pred realizacijo. Na nek način vas občutek ne vara, saj sami predolgo čakate z odločitvijo. Občutki odrinjenosti, zapuščenost in melanholije vas lahko vodijo stran od akcije in sodelovanja. Fokusirajte se na svoje dnevne dolžnosti, da dobro izpeljete vsak dan posebej.

Nasvet tedna: Sprejmite optimizem od ljudi, ki vidijo stvari drugače in opustite stara pričakovanja za svoje življenje. Imeli boste vso potrebno voljo za spremembe, ki ste jih že dlje časa načrtovali.

Strelec 23.11. – 21.12.
Optimistični boste, a počasi vas bo minevala volja za spremembe. Ne boste želeli še dodatnega truda vlagati, saj bo motivacija čisto popustila. Spočijte si in razmislite.
Vse bolj zadovoljni boste, saj vam bo godila pozornost nekaterih vam dragih ljudi. Zmanjšajte stike s tistimi, ki vas utrujajo, da bo ostalo več časa za vašo ljubezen. Zbirali boste pogum, da sprejmete večje odločitve za svoje življenje in to tudi pokažete z dejanji. Bližnji ne bodo razumeli, kaj želite, zato ne pričakujte pomoči.
Polni boste veselja in samozavesti, zato vam ne bo nič težko narediti. Počasi, a vztrajno pridobivate na ugledu in mnogi imajo o vas boljše mnenje, kot vi sami o sebi.

Nasvet tedna: Prisluhnite svoji intuiciji in ne porabljajte svoje moči in volje za nekaj, kar čutite, da ni dobro, da počnete. Postanite gospodar svojega časa. Razmislite, na kaj ste lahko ponosni in opustite bremena preteklosti. Ne nihajte pred pritiski okolja, samo nadaljujte svojo zastavljeno pot, saj je to dobro in pomembno obdobje za vas.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Razmišljali boste o vsem, kar ste preveč povedali. Neugodno vam bo, ker boste spoznali, da ste bili precej egoistični in da vas drugi niso zares zanimali. Želite si izboljšati komunikacijo, pa boste kaj kmalu ugotovili, da zares potrebujete odkrito pogledati na situacijo in se sprostiti. Ne trudite se tam, kjer ni pravega stika. Dobre spremembe v počutju bodo posledice ljubezni, ki bo vse bolj prisotna v vašem življenju. Samski boste imeli priložnost za odkrivanje ljubezni. Vezani lahko obudite partnerski odnos, pa tudi širše družinske odnose, če boste le sproščeno sledili srcu in se izrazili. Uspeh vas bo navdušil in lažje boste pozitivno razmislili o stvareh, ki še čakajo na realizacijo. Ponosni boste nase in veliko lažje skomunicirali za vas pomembne stvari.

Nasvet tedna: Ohranite zbranost za svoje življenje. Ne jezite se, če vam ne znajo brati misli. Raje začnite izražati tisto, kar res mislite in želite. To bo okrepilo najprej vaše poslovne možnosti in dolgoročno željo po karieri.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Potrebno bo razrešiti načine sodelovanja, če želite dobre poslovne in osebne odnose. Ne bežite od nejasnih situacij, temveč začnite iskreno izražati tisto, kar zares želite.
Izgubljali boste na osebni moči in sprejeti boste morali nov način sodelovanja. Še vedno boste imeli močan vpliv, a potrebna bo komunikacija za nadaljevanje vsega.
Ne glede na vso dogajanje, ne boste popuščali v osebni moči in ponosni boste na svojo komunikacijo, ki pa bo precej enostranska, saj ne boste nikogar upoštevali.
Omejili boste druženje med prijatelji in znanci, ker se ne boste dobro počutili. Lahko, da se vas bodo tudi prijatelji izogibali, saj ne bodo želeli biti ves čas v vaši senci.
Egoistični boste in prav nič ne boste skrivali dejstva, da si želite samo uresničiti svoje interese ter uživati življenje pod svojimi pogoji. Nič vas ne bodo ganile želje ali cilji drugih.

Nasvet tedna: Bodite pozorni, da ne pretiravate v kontroliranju in vpeljevanju svoje volje povsod. Vaši predlogi morajo biti smiselni za vse, da bo dolgoročno se vse dobro izšlo.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Čutili boste notranji nemir, kot da se nekaj pripravlja. Sledite kreativnim idejam, saj boste kmalu imeli priložnost pokazati optimum na vam najpomembnejšem področju.
Posvetili se boste lahko vsem potrebnim stvarem in še vam bo ostalo časa zase. Ne pretiravajte v vam dobrih stvareh, da se ne prenasitite in izgubite smisel v vsem.
Komunikacija vam ne bo šla najbolje. Zato se boste odmikali od ljudi, še posebej od vseh tistih, ki so vam že sicer naporni. Ne pobegnite v alkohol ali spanje. Bližnji in družba vas ne bodo ravno razumeli v vaših nagibih, zato se boste počutili osamljene, pa tudi uporništvo se bo aktiviralo, da dokažete, kaj ste želeli. Mučile vas bodo slabe misli, nesamozavest in težko se boste zbrali k kakršnemu koli delu. Ob večerih bo boljše in takrat boste bolj uspešni pri delu in kreativnosti.

Nasvet tedna: Preverite, kaj blokira vaše korake naprej in uredite vse, kar je potrebno. To velja tako za vaš delovni in osebni prostor kot za vaše notranje počutje. Opustite preteklost.