Samo ena rastlina je dovolj, da se rešite teh težav …

Kopriva (foto: pixabay.com)

Če vas muči nespečnost, če imate težave s prebavo, če vas mučijo razne bolečine, če ste brez energije, ves čas utrujeni, če razmišljate negativno, potem morate takoj preizkusiti ta recept, ki vam bo pomagal!

Izčrpanost, utrujenost, nespečnost, slaba volja, vse to je pogosti znak, da vam primanjkuje železa v krvi. Zelo uspešna v boju proti temu pa je kopriva. To je rastlina, ki je izredno bogata z železom. Že štiridnevno zdravljenje s koprivo lahko bistveno izboljša vaše zdravje in počutje.

Sedaj je pravi čas, da izkoristite zdravilne lastnosti koprive in si pripravite napitek, ki zares pomaga.

Potrebujete za dobro pest svežih listov koprive in stebelc. Prelijte jih z vrelo vodo, pustite stati slabo minuto, nato precedite in ko se nekoliko ohladi, popijte po požirkih.

S tem napitkom pričnite že zjutraj, pol ure pred prvim obrokom. Naslednjo skodelico popijte pol ure pred kosilom, zadnjo pa pol ure pred večerjo. pijte počasi in po požirkih. Vedno si pripravite sveži napitek.

Ponavljajte nekaj dni in vaše počutje bo veliko boljše. Nato pa so še vedno vsake toliko privoščite skodelico domačega koprivnega napitka.