Tedenski horoskop od 22. do 28. 6. 2020

Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: Freepik.com)

Upočasnjen teden, kot da se je čas ustavil. Čustva bodo zanimiva, a zelo neodločna, zato se v tem obdobju ne odločajte o ničemer, ne glede na to, kako dobro, zanimivo, ljubeče, specialno se boste s kom počutili. Venera se namreč obrača v direktno smer in menja občutke, jih poglablja ali vas onesposablja pri dobrem čutenju. Privoščite si raje srečanje zunaj, se veselite in bodite povezani s številnimi ljudmi, da ne “padete” pod vplive iluzij in romantičnih hrepenenj. Od sobote dalje bo že boljše, ko bo Luna sprostila energijo v odnosih, Mars pa bo prešel v svoje znamenje in aktiviral strast in odprtost za dogodivščine.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Ne glede na to, kaj boste počeli, vedno boste v središču pozornosti. To bo naredilo okolica precej ljubosumno. Zavidali vam bodo vaše ljubezenske, pa tudi finančne podvige. in vaš neverjetni optimizem, ki ga boste kazali ne glede na ovire, ki vam bi jih lahko okolica postavljala. Sreča in ljubezen vam bo sledila in kar bo najlepše, srečni boste tudi za druge, ki jim bo šlo dobro. Vaše zadovoljstvo vas bo delalo nadvse zapeljive. Samski ovni boste imeli dobre priložnosti za novo ljubezen.

Nasvet tedna: Bodite pozorni, da se ne zapletete v prepire, še posebej 25. in 26.6., ko bodo planeti pritiskali na moč in eksplozivnost, tako da bodite zbrani, da ne padete pod provokacijo okolja. Podporo imate veliko in česarkoli se boste lotili, vam bo šlo kot po maslu.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Sledite nasvetom in naklonjenosti iz strani žensk, pa boste lepo prebrodili nekatere stare čustvene zanke. Naj vas novice in želje s strani bližnjih razveseljujejo in potrudite se, da jim pomagate pri uresničevanju. Številne ideje boste dobili skozi to vašo pomoč drugim, kar vam bo veliko pomenilo.
Imeli boste močno seksualno privlačnost, zato samski biki opazite, kdo se v vaši bližini “zakuri”. Skozi sprostitev in notranje zadovoljstvo boste najbolj privlačni in če imate stabilno vezo, bodite pozorni, da ne pretiravate s flirtanjem. To obdobje bo namreč polno takšnih priložnosti.

Nasvet tedna: Nasveti starejše ženske vam bodo dobrodošli. Tako vam bo šlo lažje in hitreje boste sprejeti v njen širok družbeni krog, kar vam bo prineslo več ugodnosti.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Hrepeneli boste po spremembah in čakali, da vam usoda pripelje tisto, kar si želite. A kmalu boste spoznali, da bo potrebno zavihati rokave in kaj narediti za to. Najprej se boste lotili načrtovanja in tudi do bo dovolj za začetek. Lepo darilo bo sprožilo pozitivno spremembo v vas in začeli si boste urejevati dom in ustvarjati nove temelje za svoje življenje. Pogrešali boste stare čase in določene osebe ter njihovo ljubezen. Dovolite si sprostiti stara čustva, da se odprete za novo ljubezen v sedanjosti. Jasno pokažite svojo naklonjenost.

Nasvet tedna: Počakajte in bodite potrpežljivi ter ne jemljite stvari osebno. Globlja čustva so plod preteklosti, zato jih opustite in reagirajte samo na trenutne situacije.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Sonce je prešlo v vaše znamenje, kar bo okrepilo žaromete usode na vas. Na polno boste lahko sodelovali z vsem dogajanjem, ni pa nujno, da vam bo to všeč, saj se ne boste mogli izmakniti pozornosti, ki vam bo sledila. Ljubezen bo v ospredju. Želeli jo boste negovati in za njo ste pripravljeni narediti marsikaj. Zalo pomembno je, da opustite stare splošne negativne misli o vaših odnosih iz preteklosti, ki ne rušijo samo vas, temveč tudi vaše bližnje, ki jih imate radi.

Nasvet tedna: Ohranite fokus na sebi in svojem življenju in s tem preprečite napade iz okolja. Samo sledite ciljem, ki jih je nujno doseči ne glede na čustvene odpore, ki jih boste vmes čutili. Nujno je, da vztrajate in prebrodite notranje ovire zaradi preteklosti in negativnih komentarjev sodelavcev ali okolice. Dokažite sebi, da zmorete in ne odnehajte, saj bodo spremembe resnično dobre.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Čustva vas bodo korak za korakom prevzela in vse bolj boste hrepeneli po prostem času in druženju s prijatelji. Manjkajo vam stiki z ljudmi, ki vas cenijo in vidijo v pozitivni luči. In glede na to vam bo počutje nihalo. Prava družba vas bo spravila v dobro razpoloženje za nekaj dni, zato jih pokažite svojo naklonjenosti in se ne zapirajte. Pustite, da se starejša ženska in vaš dober prijatelj dogovorita o vsem, kar je potrebno narediti. Tako boste imeli čas sprejemati srečo, ki vam jo bo usoda pripeljala na vašo življenjsko pot. Možnosti nove ljubezni, simpatije so velike, če si boste le upali odpreti nenadni sreči, ki vas bo zajela.

Nasvet tedna: Ne razmišljajte preveč, samo sodelujte z vsem, kar vam bo prineslo življenje.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Ne dovolite, da vam starejša ženska uniči vse, kar vam prinaša zadovoljstvo in srečo v življenje. Nekaj neiskrenosti je med vama in težko boste to rešili vi sami, če ona ne bo pripravljena se o tem pogovoriti. Pozornost dajte na lastne misli in način, kako boste komunicirali, da se še bolj ne zapletete v mreže nezaupanja. Preveč boste občutljivi in si boste vsako besedo partnerja ali simpatije gnali k srcu. Ne reagirajte prehitro, zavedajte se, da vsak pri sebi izhaja iz svojih najglobljih ran.

Nasvet tedna: Usoda vas bo vabila na potovanje ali daljšo pot, lahko pa, da vam celo uresniči željo po selitvi. Izkoristite lunino podporo 26. in 27.6. za dobro delo in ureditev svojega čustvenega stanja. Ko boste razumeli, kaj se vam dogaja, boste lažje sprejeli, kar je potrebno in spremenili, kar se bo dalo. Ohranite pozitivno naravnavo nase.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Še malo zdržite in počutje bo kmalu boljše. Opazujte, kaj se vam dogaja ob različnih ljudeh in spoznali boste, kaj je potrebno narediti za boljše lastno počutje. Poletje bo vaše in opustili boste vse pretekle izkušnje in nemir, ki se je na vas lepil iz okolja.
Ljubezen bo reševala ostala vaša področja, zato ne dovolite, da vam okolica pokvari vse to in vaš odnos do ljubezni. Ignorirajte pritiske okolja in govorice ter se predajajte sreči in veselju, ki ju boste zaznavali ob bližnjih in novih ali celo starih simpatijah. Tako boste že konec tedna deležni naklonjenosti iz strani nasprotnega spola.

Nasvet tedna: Širite svojo pozitivno energijo še malo in vse se bo korenito spremenilo. Vaša vladarica Venera prihaja po 26.6. nazaj v direktno gibanje, kar vas bo odprlo za prijetne dogodke, darila in ljubezen.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Začetek poletja bo čustven in lažje se boste odločali za prave stvari. Prva dva dni ne odrivajte stran svojih čustev in jih ne skrivajte pred drugimi. Čisto koristno bo, če pokažete svoje razpoloženje in se ne trudite vedno razumeti druge. Imeli boste dovolj volje in moči, da jo usmerite v kaj koristnega, kot je na primer prenova doma, pa čeprav spremenite samo barve ali dodatke. Magnetni privlak boste imeli močan, a je potrebno preveriti, kaj si zares želite od nasprotnega spola. Ko boste uskladili svoje želje in pričakovanja, bo ljubezen postala bolj smiselna in rezultati vidnejši.

Nasvet tedna: Pomembno je, da tokrat ostanete zvesti sebi in svojim ciljem, željam ter dopustite, da se zgodijo spremembe v tej smeri. Usoda vam bo naklonjena bolj, kot boste verjeli, zato poglejte malo naokoli, kaj vse se že uresničuje.

Strelec 23.11. – 21.12.
Odlično prebojno obdobje, ki ste si ga lahko samo želeli. Imeli boste neverjetno moč in podporo, da uredite številne stvari, tako osebne, kot poslovne, če boste le sledili svojemu instinktu in intuiciji. Dovolite si sprejemati darila, ki bodo vse bolj pogosto prihajala v vaše življenje, skozi njih pa tiho ljubezen, ki bo postala vaša stalnica a ne čisto tako, kot ste pričakovali. Zanimivo bo, če boste odprli srce brez strahu, da vas prizadenejo.

Nasvet tedna: Ne bojte se lastne moči in vztrajajte v dobrih namerah in bodite najboljša pozitivna podpora v vsem, kar se bo dogajalo. Če vas bo obhajal nemir, strahovi ali nelagodno počutje, vedite, da se preteklost poslavlja in da je sedaj čas za nove korake z optimizmom in voljo.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Prejeli boste novice, ki vas bodo pomirile in v vašem domu ustvarile mir in harmonijo. Če boste to stanje vzdrževali tudi zunaj doma, v sebi, boste zelo napredovali v vseh pogledih. Ne podlegajte iluzijam in fatalističnim čustvom, ki vas bodo vodila stran od sebe. Izhajajte iz notranjega miru in se raje odmaknite, kot da dokazujete svoje stališče in se zares oddaljujete od vsega smiselnega. Ljubezen je preprosta in lepa, ali pa to ni ljubezen. Izkoristite to obdobje, da se pogovorite s sabo, kdo ste in kaj je za vas ljubezen ter kako ste jo pripravljeni deliti.

Nasvet tedna: Ostajajte zvesti sebi in svojemu življenju, saj imate najboljše obdobje, da svoje temelje postavite čisto na novo. Razmislite o področjih življenja, kjer si želite spremembe. Kaj vam je pomembno in v katero smer želite iti?

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Usoda bo iz vašega življenja odmaknila nekatere pritiske in negativne ljudi, za katere se še zavedali niste, kako močno so vam bili v breme. Dobra odločitev bo prinesla večje spremembe in življenje se bo začelo obračati v srečnejšo smer. Tega se boste sicer zavedali, a počutje še ne bo kazalo pravih rezultatov. Preutrujeni boste od vsega dogajanja, da bi se lahko čisto posvetili ljubezni. Zato boste imeli slabo vest do svojega partnerja ali simpatije. Dovolite si, da niste vi glavni motivator za ljubezen in da je čisto dobro, da se ljubezen pokaže tudi takrat, ko niso optimalni pogoji za njo.

Nasvet tedna: Spočijte si in se naučite mirovati takrat, ko je vse v najlepšem redu.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Malo boste nihali, ker boste želeli bolj ustreči drugim kot sebi, a si boste kmalu premislili in nadaljevali z uživanjem stvari, v katerih ste dobri. Srečni boste, ker se bo življenje končno začelo prav odvijati. Korak za korakom boste bližje svoji ljubezni in veselju, pri tem vam bo usoda vse pravočasno servirala. Zaenkrat vam bo dovolj samo dejstvo, da vam je vse na dosegu roke in da obstajajo možnosti, da imate vse, kar si želite. A zgodilo se ne bo nič dramatičnega, kar vam bo ustrezalo.

Nasvet tedna: Poskrbite, da boste imeli vsaj malo časa zase in to vsak dan. Od torka naprej imate možnosti za večjo srečo, ki lahko, da ne bo vidna navzven, a vam bo veliko pomenila. Zadovoljstvo se bo krepilo, ker ne boste več delali kompromisov, ki so vas prej tako bremenila in ustavljala v vašem življenju.