Z njim boste takoj odpravili prehlad, pozdravili sinuse in gripo

Jabolčni kis blaži vnetja sklepov. (foto: Pixabay.com)

V prispevku boste našli enega najbolj močnih naravnih nasvetov, ki vam bo pomagal, da boste to zimo zdravi, da boste preprečili prehlad ali vnetje sinusov. Poskusite!

Ko se vas loteva prehlad, gripa, se pogosto vnamejo tudi sinusi. Znaki, da so sinusi vneti so lahko glavobol, zamašen nos, kašelj, utrujenost …

S tem naravnim nasvetom pa boste hitro odpravili prehlad in obolenja sinusov, poleg tega pase zaščitili na naravni način pred boleznimi dihal.

Glavna sestavina domačega pripravka je jabolčni kis. A vzemite zares kvalitetnega. Naj vas vodi pravilo, da kar popijete in pojeste, se odraža na zdravju, zato je prav, da sebi privoščite kvalitetna živila.

Za pripravo domačega zdravila boste potrebovali deciliter vode, pol decilitra jabolčnega kisa, eno žlico medu, sok ene limone in ščepec pekoče mlete paprike ali čilija.

Zmešajte kis in toplo vodo, dodajte ščepec pekoče paprike, limonin sok in med. dobro premešajte in takoj popijte. Dovolj je, da pijete po eno skodelico dnevno, vztrajajte pet dni, če ste že prehlajeni ali imate vnete sinuse. V tem času se boste pozdravili. Če pa pijete napitek kot preventivo, je dovolj, da popijete po eno skodelico na teden. Poskusite!