Imate takšne nenavadne znake? Bodite pozorni nanje

(foto: freepik.com)

Nekateri znaki, ki vam jih sporoča vaše telo, so lahko alarm, ki opozarja, da morate nekaj spremeniti, in to takoj! Če imate te znake, ne oklevajte …

Toksini, ki se nahajajo v našem telesu, lahko upočasnjujejo življenjske funkcije, s tem pa lahko počasi pride tudi do bolezni. Zato je potrebno telo očistiti strupov, zato je nujno, da se gibate, veliko pijete in zdravo prehranjujete.

Če imate te znake, ne oklevajte, takoj pričnite z bolj zdravim načinom življenja, privoščite pa si tudi kakšno naravno razstrupljevalno kuro, ki bo okrepila vaše organe in izboljšala počutje.

Fiziološke potrebe

Če nenehno obiskujete stranišče, je to lahko znak, da je vaše telo polno toksinov. Pijte čim več tekočine, da odplavite strupene snovi, jejte probiotike, da izboljšate prebavo.

Neprijeten ustni zadah

Bakterije, ki se nahajajo v ustni votlini, želodcu, jetrih lahko povzročijo neprijetni ustni zadah. Še sploh, če jih je preveč. To pomeni, da je v vašem telesu tudi veliko toksinov. Pomaga vam lahko surov peteršilj, čim pogosteje ga dodajte jedem in redna higiena ustne votline.

Če vas motijo vonjave

Če vas kar naenkrat pričnejo motiti določeni močnejši vonji, kot so čistila, parfumi in podobno, je to lahko znak, da vaša jetra ne opravljajo dobro svoje funkcije. V njih je lahko veliko strupov, zato pijte veliko vode, jejte sveže sadje in zelenjavo, izogibajte se alkoholu.

Ne morete shujšati

Če nikakor ne morete shujšati, je lahko težava v vaših hormonih, v upočasnjenem metabolizmu in slabi prebavi, vse to je lahko posledica tega, da je telo polno strupov. Tega se boste najhitreje rešili z zdravo prehrano in gibanjem.