Vsak večer pred spanjem pojejte pripravek iz teh dveh sestavin

(foto: Freepik.com)

Če boste pred spanjem pojedli pol žličke tega zares čudežnega pripravka, boste veliko lažje zaspali, spali vso noč, zjutraj pa se zbudili spočiti in polni energije. Vredno je preizkusiti!
Vsi vemo, kako zelo pomemben je kvaliteten spanec in kako dobro se počutimo zjutraj, če smo naspani. Spati bi morali vsaj sedem do osem ur na noč, nekdo potrebuje uro več, drugi uro manj. Kvaliteten spanec pa pomaga k dobremu zdravju in počutju.

Vse več je nespečnosti, mnogi ne morejo zaspati ali pa zjutraj vstajajo ob zelo zgodnjih urah. Vse to pa sčasoma lahko prinaša določene težave v zdravju, počutju.

Raziskave so pokazale, da imajo tisti ljudje, ki spijo manj kot šest ur na noč, povišano tveganje za razvoj srčnih bolezni. Študija, ki je bila objavljena v strokovnem časopisu European Heart Journal, je zajemala kar 475 tisoč oseb, ki so trpeli za nespečnostjo. Dokazali so, da imajo zaradi tega za kar 48 odstotkov več možnosti, da zbolijo za boleznimi srca in ožilja in za kar 15 odstotkov več možnosti, da doživijo možgansko kap.

Med vsebuje številne antioksidante. (foto: Pixabay.com)

Rešitev je v enostavnem ljudskem zdravilu
V ljudski medicini se uporablja močno zdravilo, s katerim lahko hitro okrepite spanec. Pomembno je, da ga zaužijete vsak večer tik pred spanjem in da vztrajate. Pomaga, da se sprostite in lažje odpočijete od napornega dne.

Za pripravo ljudskega pripravka boste potrebovali pet žlic kvalitetnega cvetličnega medu in eno žlico himalajske soli. Naredite lahko tudi večjo količino, držite se le razmerja pet proti ena.

Živili zmešajte skupaj in shranite v kozarčku s pokrovom. Vsak večer vzemite za pol čajne žličke takšnega pripravka, dajte ga pod jezik in počasi topite v ustih.