Slovenski proizvajalec navdušuje z inovativnimi izdelki za dom in gospodinjstvo

Vrečke s patentnim zapiranjem Piskar so odlične tudi za shranjevanje svežega sadja ali zelenjave.

Številne gospodinje iščejo hitre in učinkovite ideje, ki bi jim lahko olajšale vsakdan in prihranile dragocen čas. Po dnevu pobiranja svežih izdelkov z domačega vrta se ob receptih, ki se prenašajo iz roda v rod, vešče kuharice pogosto lotijo priprave zdravih obrokov. V teh dneh so kuhinjski pulti zagotovo založeni s sočnimi in vitaminov polnimi paradižniki. Iz njih lahko pripravimo odlično mezgo in poskrbimo za poln hladilnik ozimnice. Shranimo jo lahko v trpežne vrečke podjetja Piskar. Imajo razširjeno dno in napolnjene stojijo same, kar pomeni, da lahko živila vanje prelijete brez nepotrebne umazanije.   

Slovenski snovalci rešitev za dom, ki s svojimi izdelki navdušujejo tudi v tujini, med drugim proizvajajo tudi polietilenske folije in vrečke, dišeče vrečke za odpadke, za mokre dežnike in vrečke na drsno zadrgo. Kot prvi v Sloveniji so na trg pripeljali biorazgradljive vrečke za biološke odpadke, primerne tudi za kompostiranje.

Pred kratkim so predstavili tri nove izdelke. Gre za vrečke s patentnim zapiranjem, vrečke za led s samodejnim zapiranjem ter vrečke za juhe z razširjenim dnom, ki napolnjene stojijo same. Kot pravi vodja prodaje družinskega podjetja z več kot 30-letno tradicijo Uroš Piskar, navdih za novosti črpajo iz lastnih izzivov, s katerimi se soočajo v domačem okolju. Sproti opazujejo, kako bi si z nekim izdelkom lahko olajšali življenje. Na ta način so redni soustvarjalci svetovnih trendov, kar so dokazali tudi z izredno priljubljenimi vrečkami za pleničke.

Izdelki so nepogrešljivi tudi pri skrbi za uravnotežen življenjski stil, saj lahko vnaprej pripravljena kosila in vitaminsko bogate napitke enostavno odnesete s seboj na izlete, sprehode in razne opravke.

Brezplačna objava