Samo to pijte in okrepili boste kolena, izboljšali sklepe in odpravili bolečine

foto: freedigitalphotos.net

Mnogokrat se s starostjo pojavijo tudi bolečine v sklepih in kosteh. S tem pripravkom pa lahko uspešno zdravite kolena, ostale sklepe, kosti, mišice, odpravite bolečine tudi v hrbtenici, križu …

V našem telesu so prav kolena tisti sklepi, ki so najbolj obremenjeni. Kolena skrbijo, da lahko hodimo, se držimo pokonci. Z leti pa se lahko sklepi obrabijo, pojavijo se lahko bolečine. Ne samo v kolenih, tudi drugje po telesu.

Če imate tudi vi težave s bolečimi sklepi, s kostmi, z bolečinami v hrbtenici, si lahko pomagate sami s tem zdravim pripravkom. Naredite napitek iz ovsa, ananasa in cimeta, ki bo takoj pričel lajšati bolečine in bo zdravil sklepe.

Tak napitek vsebuje veliko magnezija, kalcija, vitamina C, silicija. Deluje protivnetno in pomaga zdraviti sklepe, odpravlja bolečine. Prav tako pa napolni celo telo z energijo in povrne moči.

Za pripravo boste potrebovali 250 ml vode, eno skodelico ovsenih kosmičev, dve skodelici narezanega ananasa (vzemite svežega, ne iz konzerve), 40 gramov medu, sedem gramov cimeta v prahu, eno skodelico pomarančnega soka (sveže iztisnjenega), 40 gramov mletih mandljev.

Najprej v vodi pokuhajte ovsene kosmiče in odstavite. Ko se nekoliko ohladi, stisnite sok iz ananasa – lahko pa uporabite cele koščke, dodajte ga zmesi. Dodajte še mandlje, pomarančni sok, cimet in med. vse skupaj zmešajte s paličnim mešalnikom. Popijte.

Tak napitek si pripravljajte nekajkrat na teden. Nadomesti lahko zajtrk.