Neverjetno odkritje: Uniči raka v 48 urah

Alkalna živila ščitijo pred rakom. (foto: pixabay.com)

Strokovnjaki so dokazali: V samo dveh dneh lahko uniči do 93- odstotkov rakavih celic!

Ena najpogostejših oblik raka med moškimi in ženskami je rak debelega črevesja. Mnogi, ki zbolijo za rakom, se poslužujejo tudi naravnih zdravil, kar pa mnogokrat zdravnikom ni ravno po godu. Po večini so njihova mnenja, da raka zdravi le kemoterapija in ostala kemijska zdravila. Vsi pa vemo, da poleg tega, da zdravijo, lahko pustijo veliko negativnih stranskih učinkov.

Razne raziskave, ki so objavljene tudi po strokovnih časopisih širom sveta, pa kažejo, da ima tudi narava zdravila. Strokovnjaki iz Avstralije so nedavno tega odkrili, da lavrinska kislina, ki sestavlja v 50- odstotkih kokosovo olje, zelo uspešno uničuje rakave celice. V samo nekaj dneh lahko uniči do 93- odstotkov le teh! ta deluje še posebej na raka debelega črevesja.

Lavrinska kislina je tudi v materinem mleku, je sestavni del maščobnih kislin, ki krepijo imunski sistem in delujejo antimikrobno.

Študije so dokazale, da je kokosovo olje zelo zdravilno. Z redno uporabo se lahko z njim uspešno zaščitite pred rakom, poleg tega pa ščiti tudi pred osteoporozo, sladkorno boleznijo, preprečuje razvoj virusnih bolezni, ščiti pred rakom. Prav tako pa je dokazano tudi, da kokosovo olje lahko zmanjšuje negativne posledice kemoterapije in izboljšuje kvaliteto življenja bolnika z rakom.