Nasvet: Z njim boste shujšali v rekordnem času

Med in cimet je zdravilna kombinacija. (foto: freepik.com)

Je zelo poceni, narejen iz treh zdravih sestavin in kar je najbolje, naredite ga kar sami. Pijejo ga mnogi in so nad rezultati zares navdušeni.

Tuja spletna stran lijek iz prirode, kjer smo našli ta recept, zatrjuje, da boste učinke pitja tega doma pripravljenega čaja zaznali takoj že po sedmih dneh pa bili navdušeni, ko boste stopili na tehtnico. Pa poskusimo!

Domači čas iz treh zelišč, ki so skupaj tako močna, da pospešijo hujšanje, je v nekaj mesecih obnorel mnoge. Vsi so nad njim navdušeni in ga pijejo. Zatrjujejo, da so prvi rezultati opazni že po 24 urah, uredi se prebava, povrne se energija, boljše počutje. Nato pa začnejo kopneti tudi odvečni kilogrami.

In kako ga pripraviti?

Skodelica zelenega čaja

Potrebovali boste pol litra vode, žličko zelenega čaja, pol žličke cimeta v prahu in tri liste lovorja.

Vodo najprej zavrete, dodate zeleni čaj, cimet in lovor, pustite vreti pol minute, nato pa odstavite in počakate 15 minut. Čaj precedite in pijete skozi ves dan. Svetuje se, da prvo skodelico popijete zjutraj na tešče, drugo dopoldan, tretjo pred kosilom, četrto popoldan in peto tik pred spanjem.

Lovor, cimet in zeleni čaj vsebujejo močne antioksidante, ki med drugimi vplivajo tudi na pospešitev metabolizma in pomagajo, da se odvečne maščobe hitreje stopijo. A ne samo to, čaj je zdravilen za celo telo, pomlaja organe, čisti ga strupenih toksinov, krepi črevesje in ureja prebavo.

Če boste čaj redno pili vsak dan, boste shujšali. In tudi potem, ko boste s svojo telesno težo zadovoljni, ga nikar ne prenehajte piti. Spomnite se nanj enkrat tedensko in z njim krepite zdravje.