Pijte ga, pa nikoli več ne boste imeli težav s kilogrami

S pestro prehrano, ki vsebuje veliko sveže zelenjave in sadja, lahko zadostimo potrebam našega telesa po antioksidantih. (foto: pixabay.com

Tako močan in zdravilen je, da takoj stopi odvečno maščobo, poleg tega pa zdravi tudi visok krvni tlak in astmo, odpravlja težave s kožo, krepi kosti in preprečuje zaprtost.

Najbrž ste tudi vi že slišali za znanega Dr. Oza, ki svetuje o zdravi prehrani in o zdravem hujšanju. Trdi, da pozna recept za učinkovito hujšanje. Če ga boste pili redno, ne boste več imeli težav z odvečnimi kilogrami. Ta sok pa blagodejno vpliva tudi na visok krvni tlak, zdravi kožo, astmo, preprečuje zaprtost, deluje celo proti raku, preprečuje osteoporozo.

Za pripravo tega zdravilnega napitka boste potrebovali dve jabolki, tri stebla zelene, eno kumaro, košček ingverja, pol limone, limeto, 150 gramov peteršilja in 60 gramov špinače.

Vse sestavine očistite in zrežite ter dajte v sokovnik in iz njih iztisnite sok. Popijte vsako jutro na tešče sveže pripravljeni napitek. Če sokovnika nimate, zmešajte v mešalniku. Ni potrebno precediti, popijte gosti napitek za prvi obrok v dnevu.

Morda vam okus sprva ne bo najbolj odgovarjal, ampak vztrajajte in s časoma se ga boste navadili. Postal vam bo všeč, sploh potem, ko boste opazili, kako pozitivno deluje na vas.