Tedenski horoskop od 29. 6. do 5. 7. 2020

Kaj bo prinesel teden? (Foto: Freepik.com)

Oven 21. 3. – 20. 4.
Samozavest se vam bo ob luninem mrku zrušila, saj boste izgubili tisto moč, s katero ste se upirali spremembam in ste želeli čisto po svoje urediti stvari. Odmaknite se od družbe, saj boste občutljivi na kritiko in boste prehitro odreagirali. Brez prave energije boste in težko boste začutili ljubezen, ki pa bo vsepovsod okoli vas. Partner bo začuden, če mu boste očitali pomanjkanje naklonjenosti. Samski ovni okrepite svoje fizično telo in samozavest se vam bo vrnila.

Nasvet tedna: Razmislite, kaj zares vas muči in se usmerite v taktično razrešitev tega. Pri tem bodite pozorni, da ne potvarjate resnice in ne skrivate tega, kar si zares želite. Vse se lahko spremeni v tem obdobju, če se boste le sprostili in začeli iskreno slediti svojim željam. Lahko si na novo postavite svoje življenje in uredite vse potrebne stvari. Ljudje vas bodo podprli, ko bodo čutili, da ste resnični in iskreni.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Prijatelji vas bodo pustili na cedilu in to ravno takrat, ko jih boste najbolj potrebovali. To vas bo precej zagrenilo in lahko, da vas za dlje časa. Vam bo pa dalo misliti in prepoznali boste svoje napake in zastarel način komuniciranja, ki ga imate s prijatelji in znanci. Nikakor ne stopite v sedanjost in zaživite ljubezen, ki je okoli vas. Preteklost vas preganja predvsem zato, ker je ne želite opustiti in ste bolj umerjeni v zamere preteklim ljudem kot v ljubezen s sedanjimi. Fizični trening vas bo povezal s sedanjostjo in bolj, ko boste fit, boljše bo vaše življenje.

Nasvet tedna: Ne delajte se, kot da je vse v najlepšem redu, temveč reagirajte na opazke. Težave bodo, če ne boste spustili zamer iz preteklosti ter zaostrovali odnose. Srčno se odprite sebi, ljudem in življenju.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Zmedeni boste in hrepeneli po spremembah, ki se jih boste sočasno bali in se jim upirali. Umirite se in si vsak dan znova dovolite postaviti na nove, mirne in sodelujoče temelje. Tako vam bo to prišlo v navado in življenje vam bo lahko pokazalo bolj sončno plat. Skrivali boste svoja čustva in jih poskušali rešiti preko meditacije in terapij, sočasno pa boste hrepeneli ravno po tem, da bi jih z nekom doživljali. Ljudje vas bodo sprejemali, simpatije in ljubezen vam bo na voljo. Smiselno je, da razmislite o svojih pravih potrebah in postanite iskreni do sebe. Če ste samski, pa je dovolj odločitev, da si želite nekoga ter potem samo sledite življenju.

Nasvet tedna: Ozrite se naokoli, da ne zamudite vsega, kar vam življenje ponuja. Samo tako boste začeli dobro živeti.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Obveznosti vas bodo prisilile, da boste šli čez svojo cono udobja, v katero se običajno skrijete v poletnem času. Tako pomembna dogajanja zamudite in potem imate občutek, da ste odrezani od vsega. Tokrat boste morali ostati prisotni v javnosti in oddelati svoje. Ljubezen vas bo prisilila v iskren pogovor s sabo in odkrili boste, da ste že precej napredovali in da vam manjka samo še nekaj korakov do izpolnitve sanj. Zavedajte se, da ne morete biti srečni, če živite življenje ločeno od drugih. Lahko, da vas bo ljubosumje spravilo v pravi pogon, da boste stopili v družbo in pokazali svoje prave barve.

Nasvet tedna: Iskrena komunikacija vas bo rešila in vsi bodo navdušeni nad vašim delovanjem. Priskočili vam bodo na pomoč vedno, ko boste potrebovali podporo, zato jih brez zadrževanja prosite pravočasno.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Ne obrekujte, saj so velike možnosti, da zaradi tega padete v večje težave, s katerimi se boste ukvarjali celo poletje in zamudili dobre priložnosti. Stisnite zobe in naredite, kar je potrebno. Pazite, kako se izražate in povejte samo tisto, kar res želite, da gre naokoli med ljudi. Skrivali boste svojo občutljivost in budno pazili, kaj se dogaja z vašo simpatijo. Na srečo je vajina povezava močna in boste z lahkoto pokazali svoja čustva in s tem bodo številne skrbi odpadle. Ne bo vas motilo, da vse to še ne bo javno vidno, a tudi pazili ne boste več na mnenje drugih. Skrivali boste srečo, ker se bo vse odvijalo v za vas najboljšo možno smer.

Nasvet tedna: Dovolite si spremembe in sodelovati z vsem z odprtim srcem. Ne potrebujete razlogov ali izgovorov zato. Dovolj je, da čutite sebe in spoznavate svoje veselje in sledite priložnostim, ki jih bo življenje odpiralo.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Pretirana čustvenost vas bo prestrašila, da se boste odmaknili od večine dogajanja, kar pa nikakor ne bo dobro za vas. Čakanje in odmiki v tem času niso smiselni, nasprotno, prav škodljivi so. Zato se potrudite preiti stare refleksne navade.
Nikakor pa ne manipulirajte z besedami in čustvi drugih, saj se vam ne bo dobro vrnilo. Smiselno je, da si vzamete čas zase in si razčistite, kaj zares želite od sebe, življenja in drugih ter začnete pogovore voditi v to smer. Če ne bo šlo takoj, počakajte, da se stvari razjasnijo.

Nasvet tedna: Če lahko, sledite dogajanju in iskreno pokažite, kaj vam je všeč in kaj ne. Ni potrebe, da ste vedno najbolj pametni in s tem tudi najbolj zadržani.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Počutili se boste osamljene in izpostavljene okolju, kar bo okrepilo vaš obrambni mehanizem, da boste poskušali biti z ljudmi zelo uradni. Uspelo vam bo le deloma, saj vas bodo njihova čustva in mnenja preveč vznemirila, da bi lahko samo čakali, da se stvari umirijo. Odlično počutje bo botrovalo vsej ljubezni, ki jo boste zaznavali. Nič vas ne bo motilo, če se vse ne bo realiziralo takoj, saj boste popolnoma zadovoljni z dogajanjem in čas vam ne bo pomemben.

Nasvet tedna: Smiselno je, da ne-prijateljem pokažete, kje so meje in jih pravočasno zaustavite v neresničnih govoricah, ki jih sprožajo. Ne pozabite na to, kar vam storijo in jih potem ne tolažite, temveč samo odmaknite pozornost in sledite dobrim stvarem v vašem življenju, saj jih je polno.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Sledili boste dnevom, a ne s pravo motivacijo niti z voljo. Pomanjkanje energije bo pri vas jasno vidna in če bi se čisto sprostili, ne bi šli nekaj dni med ljudi. Naporno vam bo, še posebej, ker ste utrujeni od preteklosti. Če lahko, si vzemite nekaj dni prosto in poskrbite za fizično sprostitev, dober počitek in prehrano. Vse to vam bo povrnilo moči in optimizma, da se boste spet počutili močne in zaželene. Kontaktirali vas bodo ljudje in vas prosili za pomoč. Seveda boste bolj naklonjeni v pomoči nasprotnemu spolu, kar vam nihče ne bo zameril. Ljubezen bo motivacija tudi za vaše delo in nekako vam ne uspe ločiti teh dveh področij.

Nasvet tedna: Najtemnejši trenutki življenja so, pa čeprav jih lahko doživljate z maksimalno evforijo. Temeljne energije vašega življenja se namreč spreminjajo in dovolite si, da vse spustite in da vam življenje pokaže, kaj se naj postavi na novo.

Strelec 23.11. – 21.12.
Ne boste točno vedeli, kaj vam je, saj se boste dobro počutili kljub vsemu, kar ne bo šlo v pravo smer. Na zunaj ne boste imeli nobenega treznega razloga, da ste zadovoljni, a življenje vas bo navduševalo z malenkostmi, zato boste raje pobegnili stran od odgovornosti. Če se vas bo ljubezen dotaknila, vam bo to pomenilo pravo razbremenitev in motivacijo za drugačno življenje. Zato se ozrite naokoli in sodelujte z življenjem, ki vam bo pokazalo vsakdanjo ljubezen skozi partnerja ali bližnje simpatije. Veselje se vam bo vrnilo in hitreje se boste organizirali v svoje dobro.

Nasvet tedna: Nujno je, da se reorganizirate in pri tem ne pozabite na svoj prosti čas. Ne dovolite, da vam ljudje pritiskajo na krivdo in vas prisilijo v kakršnokoli dodatno delo, ki ga niste želeli, niti ne boste plačali za njega.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Stare, pozabljene zamere in čustva bodo privrela na plano ter vam povzročala zdravstvene ali psihološke težave. Na prelomu življenja ste, zato zberite zadnje moči in se odmaknite od vsega, kar vas negativno vznemirja. Zavedajte se, da je vaš notranji mir največja podpora, zato ne pametujte drugim in ne rinite v težave.
Lahko se boste odločili za srečo in ljubezen, če boste le zbrali pogum ter se odprli drugačnemu poletju. Če boste želeli pretirano spremljati partnerja ali simpatijo v znak ljubezni, pazite, da se ne bo to čutilo kot patroniziranje in bo sledil umik in ohladitve.

Nasvet tedna: Poskrbite zase in ne bodite pokroviteljski, ker to ni ljubezen. Ne taktizirajte ter delujte sproti, sproščeno.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Usmerjeni boste v delo in učinkovitost ter si ne boste dovolili slabega počutja. Nadzorovali boste vse vidike ter se pravočasno odmikali od težav, ki bi vam jih lahko zakuhali drugih. To vas bo delalo močne in vztrajne. Kar tako naprej. Ker vam bo primanjkovalo časa za ljubezen, se ne boste šli nobenih igric, temveč boste partnerju ali simpatiji z odkritim srcem pokazali vso naklonjenost.

Nasvet tedna: Sprejmite odgovornost na vseh področjih in jasno pokažite svoje namere in želje. Skozi druženje boste dobili nove revolucionarne ideje, ki jih boste s pomočjo drugih realizirali.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Nihajoče počutje vas bo spravljalo ob živce, pa čeprav ne bo nič narobe, boste ves čas notranje napeti in potiskali pomembne stvari stran. To vas bo izčrpavalo in zato boste nervozni do vseh okoli vas. Ne boste opazili ljubezni in odprtih src v svoji bližini, zato se bodo vaši bližnji odmaknili in vam dali dovolj prostora, da izpeljete, kar želite. Če ne boste vsaj malo sodelovali s partnerjem, se lahko zgodi, da bo ljubezen med vama ugasnila.

Nasvet tedna: Pazite, da se v samoti ne razpustite v lenobnost in si ne porušite čisto vsega, kar ste gradili. Organizirajte se in ne zapravljajte časa za notranji upor, temveč za nove korake in nove dosežke.