Po dveh tednih karantene se je oglasil Tom Hanks

Tom Hanks (foto: Facebook)

Hollywoodski zvezdnik Tom Hanks in njegova žena Rita Wilson se po dveh tednih v bolnišnici v Avstraliji in samoizolaciji zaradi koronavirusa počutita bolje. “Dva tedna je minilo, odkar sva zaznala prve simptome, počutiva se bolje,” je na družbenih omrežjih sporočil oboževalcem in jih pozval, naj spoštujejo nasvete in ostanejo doma, poroča STA.

Večkratni dobitnik oskarjev je bil na Zlati obali v Avstraliji zaradi snemanja biografskega filma o Elvisu Presleyju, ko so mu skupaj z ženo, prav tako staro 63 let, odkrili okužbo z virusom. Par so sprejeli v bolnišnico, preden so ju prejšnji teden odpustili v domačo oskrbo. Snemanje filma pa so prekinili.

Medtem ko se tako ZDA kot Avstralija borita, da bi preprečili okužbe in ljudem preprečili zbiranje na družabnih mestih, je Hanks danes pozval, naj poslušajo nasvete glede pandemije.

Zavetišče na mestu deluje takole: ne daš ga nikomur – ne dobiš ga od nikogar. Zdrav razum, kajne?”

Vzeli si bomo nekaj časa, a če bomo poskrbeli drug za drugega, pomagali, kjer lahko, in opustili nekaj udobja… bo tudi to minilo. To lahko ugotovimo,” je dodal Hanks.