eDemenca nudi boljšo informativnost

Portal eDemenca nudi vse informacije.

eDemenca je slovenski spletni portal, ki svojim uporabnikom ponuja informacije, mnenja in odgovore na vsa vprašanja o demenci, staranju in pomoči svojcem ter skrbnikom oseb z demenco.

Spletni portal na enem mestu nudi širok nabor informacij in pogostih dilem ter omogoča varen prostor, kjer lahko vprašate vse, kar si želite izvedeti za boljšo informiranost in skrb za vašega svojca. Naš slogan »Vse, kar ste si želeli vedeti o demenci, pa si niste upali vprašati.« vas poziva k pridobivanju znanja. Kajti ravno znanje je vaše najboljše orožje, ko se soočate z demenco v družini. Svoja vprašanja nam lahko pošljete na: [email protected].

Preko osebnih intervjujev na portalu predstavljamo slovenske projekte in dobre prakse dela s starejšimi in z osebami z demenco. Intervjuji vam lahko služijo kot motivacija in informacija o vseh možnih virih pomoči, ki jih lahko koristite pri soočanju z demenco.

Vsebina portala je razumljiva tudi za laičnega poznavalca s poudarkom »za svojce in skrbnike« in zagotavlja dostop do pomembnega znanja za vsakodnevno rabo ter ustvarja širšo družbeno sliko področja demence in staranja.