V 48 urah boste pospešili metabolizem in stopili odvečno maščobo!

Napitek topi odvečne kilograme. (foto: pexels.com)

V prispevku boste našli zares močan nasvet, kako v le dveh dneh stopiti odvečno maščobo, pospešiti, da se kalorije hitreje izgorevajo, pospešili boste metabolizem in očistili telo stripov. Deluje!

Kadar želimo shujšati, se znebiti odvečnih kilogramov, to potegne za sabo več stvari. Najprej je dobro telo razstrupiti, s tem pa uredite tudi prebavo, okrepite črevesje, izboljšate počutje in pospešite metabolizem. Ko se zgodi slednje, pa se posledično prične odvečna maščoba hitreje topiti in hujšanje kar naenkrat postane bolj enostavno.

Kako to doseči?

Potrebujete dva dni. Najbolje je, da kuro pripravite konec tedna, ko imate čas, ali pač v tistih dnevih tedna, ko vam najbolj ustreza.

V dveh dneh, kolikor traja kura, boste dosegli zares odlične rezultate. A pomembno je, da se striktno držite in vztrajate.

Pripravite si napitek, ki pospešuje metabolizem in razstruplja telo. Potrebovali boste štiri stroke česna, šest žličk limoninega soka, dva paradižnika, 500 ml mrzle vode.

Vse sestavine narežite in zmešajte s paličnim mešalnikom in popijte zjutraj na tešče. Dve uri po napitku ničesar ne jejte, šele nato si pripravite lahek zajtrk.

Pripravite si napitek, ki pospešeno topi maščobo. Potrebujete eno žličko mlete pekoče paprike (kajenski poper), eno žličko naribanega ingverja, dve žlički soka limone, eno žličko javorjevega sirupa in 300 ml vode. Vse sestavine dobro zmešajte in popijte zvečer pred spanjem.

Pijte ta dva napitka dva dni, vmes pa jejte zdravo in lahko hrano. Črtajte sladkor, moko in čim več ostalih ogljikovih hidratov. Pijte veliko vode, pijte zeliščni čaj in se gibajte vsaj pol ure dopoldan in pol ure popoldan.

Po opravljeni kuri pa izberite en dan v tednu, ki vam najbolj odgovarja in takrat pijte ta dva napitka. Izvajajte kuro redno, pa boste videli, kako hitro boste zadovoljni s spremembami!