To je najboljši obrok, ki ekspresno topi odvečne kilograme in takoj uravna prebavo

Garden plums in a bowl on gray tablecloth. High quality photo

Če boste tak obrok jedli za zajtrk, rezultati ne bodo izostali. Tako močan je, da takoj odpravi zaprtost, povrne energijo in hitro stopi odvečne kilograme.

Pripravek priporočajo strokovnjaki za prehrano, ki pravijo, da je tako zdravilen, da boste z njim temeljito očistili svoje telo strupov, odpravili boste zaprtost in napihnjenost, izginila bo tudi utrujenost, okrepili se bo zdravje, povrnilo dobro počutje, polepšal se bo videz kože. In kar je tudi odlično – z njim bo hujšanje veliko lažje.

Strokovnjaki zagotavljajo, da boste s tem obrokom izgubili kilogram in pol na teden, če se boste obenem prehranjevali zdravo in se gibali.

Za pripravo jutranjega obroka boste potrebovali šest suhih sliv, 200 ml kefirja ali kislega mleka, žličko lanenih semen, dve žlici ovsenih kosmičev, ščepec cimeta, žličko medu.

Slive namočite že prejšnjega večera, zjutraj jih odcedite, sperite pod vodo. Drobno jih sesekljajte in nato dodajte vse ostale sestavine. Premešajte in z žlico pojejte za zajtrk.

Zelo pomembno je tudi, da zjutraj, ko vstanete, najprej popijete dva kozarca mlačne vode, pol ure kasneje pa si pripravite ta zdravilen obrok. Ko pojeste, počakajte uro in pol, šele nato lahko spet pijete vodo. Kavo brez vseh dodatkov pa lahko popijete takoj po obroku.

S tem zdravim obrokom in s pravilnim pitjem vode boste dosegli uspeh. Prepričajte se sami!