Super recept: Po njem ne boste nikoli več imeli težav z odvečnimi kilogrami

Plank je odlična vaja za vsakogar. (foto: freepik.com)

Navdušeni boste nad tem enostavnim in zdravim pripravkom, ki vas bo za vedno rešil težav z odvečnimi kilogrami. Vredno je poskusiti!

Sladkor deluje na naše telo zelo podobno kot mamila. Telo postane odvisno od njega. Zato ga želi še več. Če imate radi sladke stvari, potem veste, kako telo hrepeni po njem. Imate občutek, kot da morate nujno pojesti nekaj sladkega.

S sladkorjem, ki ga vnašate v svoje telo, pa ne delate prav nič dobrega. Telo postane zakisano, razmnožujejo se nezdrave bakterije in paraziti, ki se hranijo s sladkorjem. Telo proizvaja vse več sluzi, upočasni se prebava, kar naprej ste lačni, utrujeni, brez energije. Vse to je posledica sladkorja.

Kako prekiniti ta začarani krog?

Z naravno in zelo učinkovito mešanico, ki očisti telo parazitov, ki očisti telo sladkorja in strupov.

Potrebujete 100 gramov lanenih semen in 10 gramov suhih klinčkov (nageljnovih žbic). Obe sestavini zmeljite v prah in shranite v posodici.

Tri dni zaporedoma jejte po dve žlički tega prahu vsako jutro. Prah dodajte v toplo mleko, še bolje pa je, če ga dodate v jutranji zelenjavni napitek ali pa potresete po ovsenih kosmičih in jogurtu.

Po treh dneh naredite tri dni odmora, nato spet ponovite. Tak ciklus ponavljajte mesec dni. V tem času ne jejte sladkorja, ne jejte sadja (razen limon, kislih jabolk), poskušajte se izogibati tudi moki, rižu, testeninam, ogljikovim hidratom nasploh.

Med očiščevalno kuro jejte čim več sveže zelenjave, živila, ki so bogata z beljakovinami in proteini. Pijte zeliščni čaj in vodo.

Po mesecu dni boste zelo zadovoljni z rezultati. Izgubili boste kar nekaj odvečnih kilogramov, rešili pa se boste tudi odvisnosti od sladkorja. Izboljšalo se bo vaše zdravje in počutje. Povrnila se bo energija. Iz dneva v dan boste bolj pripravljeni za nove podvige. Uživali boste v gibanju in v življenju.

Potrudite se!