Super nasvet, ki odpravi bolečine v kolenih, sklepih, kosteh, hrbtenici …

Ananas pomaga pri hujšanju. (foto: freepik.com)

Dovolj je en kozarec, pa se boste znebili bolečin. Pripravite si ta naravni in zdravilni recept in okrepite kosti, pozdravite sklepe ter odpravite bolečine v hrbtenici na naravni način.

Ta odličen pripravek vsebuje mnogo hranilnih snovi, ki delujejo proti vnetno, lajšajo in odpravljajo bolečine v sklepih in kosteh ter krepijo kosti in preprečujejo razvoj osteoporoze. Zdravilni naravni pripravek vsebuje veliko vitamina C, bromelina, silicija in magnezija.

Za pripravo boste potrebovali eno skodelico vode, dva ščepca cimeta, dve skodelici narezanega ananasa (vzemite svežega in ne iz konzerve), skodelico ovsenih kosmičev, sok dveh pomaranč, 40 gramov zdrobljenih mandljev in 40 gramov medu.

Najprej ovsene kosmiče skuhajte v vodi, ohladite in dodajte ananas. Premešajte s paličnim mešalnikom, nato pa dodajte še vse ostale sestavine in dobro premešajte.

Tak pripravek pijte vsako jutro za zajtrk ali pa za dopoldansko malico. Če je količinsko za vas preveč, delajte polovični recept. Vztrajajte tri tedne, nato pa si tak zdravilni napitek pripravljajte enkrat do dvakrat tedensko.

Bolečine iz sklepov in kosti bodo izginile, poleg tega pa boste še okrepili imunsko odpornost, se zaščitili pred gripo in prehladom, saj je ananas zelo zdravilen.