Neverjeten recept, s katerim boste izgubili centimeter dnevno

Foto: Freepik.com

S kombinacijo teh močnih živil boste zelo hitro shujšali, izgubljali tudi po centimeter obsega dnevno! Poleg tega pa okrepili možgane, spomin, sluh, vid …

Glavne sestavine tega zdravilnega in zelo močnega recepta so hren, limona in med. to so živila, ki skupaj zelo pozitivno delujejo na naše telo, ga zdravijo, pomagajo topiti odvečno maščobo, odvajajo odvečno vodo, zdravijo možgane, krepijo vid in sluh.

Koren hrena je že stoletja znan kot zelo močno zdravilo. Uporabni so tudi mladi listi. Vsebuje veliko vitaminov, predvsem vitamin C, B1, B2, B6 in kalij, železo, kalcij, fosfor, magnezij. Zelo priporočljivo je, da hren dodajate jedem. Sproti naribajte koren, ki ga hranite v hladilniku. To pekoče živilo ima veliko zdravilno moč. Očistil bo vaše telo strupov, pospešil metabolizem, odgnal utrujenost, okrepil črevesje.

Zelo efektiven pa je tudi pri hujšanju. Zato si pripravite ta recept, s pomočjo katerega bodo vaši odvečni kilogrami zares hitreje kopneli.

Potrebujete 150 gramov hrena, štiri limone in štiri žlice medu.

Limone olupite in zmešajte z mešalnikom. Zraven zmešajte tudi nariban hren. Nato dodajte še med in spet dobro zmešajte.

Pripravek nadevajte v steklen kozarec s pokrovom. Hranite ga v hladilniku. Počakajte nekaj dni, da se sestavine dobro premešajo, nato pa začnite uporabljati. Tri tedne jejte po eno majhno žličko pripravka dva do trikrat na dan pred obrokom in rezultati bodo hitro vidni.