Naravno zdravilo iz dveh sestavin, ki pozdravi vsak kašelj!

foto: pexels.com

Potrebujete dve naravni in zelo zdravilni živili, pa boste lahko sami pripravili domače zdravilo, s katerim boste pozdravili še tako trdovraten kašelj.

Če ste tudi vi med tistimi, ki kašljajo, ste prehlajeni, se vas loteva gripa, potem preizkusite ta naravni nasvet, ki smo ga našli na spletni strani lijekizprirode.com. naredili ga boste hitro, potrebujete le dve sestavini in vaše zdravje bo hitro boljše.

Potrebujete 250 gramov svežega česna, narezanega na drobno in 125 gramov kvalitetnega medu.

Česen dajte v steklen kozarec, nato pa čez prelijte med. Postavite na toplo, lahko pa kozarec za eno uro postavite tudi v toplo vodo. Na tak način bo česen hitreje spustil sok. A morate paziti, da voda ali vir toplote, zraven katerega boste postavili kozarec, ne bo prevroč, da sestavini ne izgubita hranilnih snovi.

Po eni uri dobro premešajte in precedite skozi cedilo ali gazo. Sirup shranite v kozarčku s pokrovom, imejte ga v hladilniku. jejte večkrat na dan po eno majhno žličko. Tudi, ko vas napade kašelj.

S tem pripravkom boste hitro pozdravili kašelj, okrepili boste telo, izboljšali počutje. Četudi niste bolni, pripravite ta recept, jejte po tri žličke na dan in se tako zaščitite pred gripo in prehladom.