Recept, ki močno okrepi možgane, pomaga pri hujšanju in krepi vid

Najbolj zdravilen je presni hren. (foto: bbc.co.uk)

Ena žlička je dovolj, pa boste za kar 80- odstotkov izboljšali možganske funkcije, okrepili vid in sluh ter veliko hitreje shujšali.

Predstavljamo vam enega najmočnejših naravnih receptov, s katerim lahko bistveno izboljšate zdravje možganov, okrepite spomin, vid in sluh, pa tudi veliko hitreje in uspešnejše shujšate.

Strokovnjaki so dokazali, da so te sestavine zelo zdravilne, če jih uživamo skupaj, pa še toliko bolj. Pospešujejo metabolizem, topijo maščobo in zelo močno vplivajo tudi na zdravje možganov.

Glavna sestavina recepta je hren, ta je bogat z vitaminom C, kalijem, vitamini skupine B, železom, magnezijem, fosforjem. Hren pospešuje metabolizem, odpravlja utrujenost in telesu vrača energijo ter spodbuja množenje zdravih bakterij v želodcu in črevesju.

Za pripravo recepta boste potrebovali 125 gramov svežega hrena, štiri limone, tri žlice medu, dve žlički cimeta v prahu in majhen košček ingverja.

Očistite hren in ingver, narežite ju in dajte v mešalnik. Dodajte še na kocke narezane in olupljene limone, cimet in med ter dobro zmešajte, da dobite gladko zmes. Nato nadevajte v kozarec s pokrovom in hranite v hladilniku. Pustite 24 ur, nato pričnite uporabljati. Jejte eno žličko na tešče in eno pred spanjem. Jejte tri tedne, nato naredite teden dni odmora in spet ponovite.

Rezultati vas bodo navdušili.