Štirje tedni, en kozarec, pa bo trebuh raven

Foto: Freepik.com

Poskusite ta fantastični napitek, ki pospeši metabolizem, pomaga hitreje topiti odvečno maščobo, uredi prebavo, odpravi odvečno vodo iz telesa in zravna trebuh!

Vsi si želimo imeti zdravo telesno težo. Hujšanje pa je za vsakogar mučno dejanje. Kilogrami gredo veliko lažje in ‘hitreje gor, kakor pa dol’. In prav zato je vsak tak nasvet, ki je naraven in ki pospeši metabolizem ter posledično pospeši tudi hujšanje, za vse tiste, ki se borijo z odvečnimi kilogrami, še kako dobrodošel.

Vsi vemo, da čudežev pri hujšanju ni. Je pa vztrajnost. Če jo imate dovolj, bo ta napitek zelo pomagal. Poleg rednega gibanja in zdrave prehrane.

Pripravek bo pospešil metabolizem, organi bodo delovali bolje. Iz telesa bo odpravil vso odvečno vodo, uredila se bo prebava. Koža bo postala lepša, tudi počutje bo boljše. Imeli boste več energije, s tem pa tudi več volje za zdravo življenje.

Upoštevajte še nasvet, da zadnji obrok, ki naj bo lahek, pojeste štiri ure pred spanjem. Tik preden pa ležete k počitku, popijte ta napitek, ki bo deloval vso noč.

Potrebujete sok polovice limone, majhno žličko drobno sesekljanega peteršilja ali pol žličke suhega, ščepec cimeta, pol žličke jabolčnega kisa in žličko medu.

Vse sestavine zmešajte v kozarcu, nato pa natočite še dva decilitra tople vode. Dobro premešajte in popijte. Vztrajajte štiri tedne, rezultati vas bodo navdušili.