Odličen recept, ki takoj odpravi kašelj in bolezni dihal

foto: pexels.com

Ta zelo enostaven naravni recept so poskusili že mnogi in so nad njim zares navdušeni. Zares pomaga, poleg tega pa ga lahko pripravite sami!

Z domačim pripravkom, ki vsebuje vodo, banano in med, lahko sami pripravite zelo močno naravno zdravilo, s katerim boste hitro pozdravili kašelj, bronhitis in ostale bolezni dihal. Ta recept morate zares preizkusiti, navdušeni boste!

Poleg tega, da je recept zdravilen, boste z njim dobili tudi mnogo zdravilnih snovi, kot so magnezij in kalcij, močne antioksidante. Okrepili boste kosti, preprečili vnetja v telesu, okrepili boste imunski sistem in preprečili celo raka.

Tako enostaven, pa tako močan!

Za pripravo potrebujete dve banani, dve žlici kvalitetnega in domačega medu, 400 ml vrele vode.

Najprej olupite in zmečkajte banani. Če boste to naredili z lesenim ali plastičnim pripomočkom, banani ne bosta preveč počrneli. Nato zmečkani banani prelijte z vrelo vodo in pustite na sobni temperaturi približno eno uro. Preden dodate še med, dobro premešajte, se prepričajte, da zmes ni več vroča, nato pa ga dobro vmešajte.

Pripravek shranite v steklen kozarec in ga imejte na pultu. Jemljite ga vsaj trikrat dnevno po 100 ml, najbolje pa je, da ga razdelite na štiri približno enake dele, pojeste zjutraj opoldan, zvečer in še tik pred spanjem. Vsako jutro pa si pripravite nov pripravek.

V petih dneh boste pozdravili bronhije, okrepili pljuča in odpravili nadležni kašelj.