Odličen nasvet: Razstrupljanje z limono

Limona je vsestransko zdravilna. (foto: freepik.com)

Razstrupljanje z limono je takoj postalo zelo znano po vsem svetu, saj s tem receptom hitro razstrupite telo, ga okrepite, izboljšate počutje in shujšate. Preizkusite sami!

Kako poteka razstrupljanje z limono? Popolnoma enostavno. Vsako jutro na tešče popijte kozarec ali dva mlačne vode, ki ste ji dodali sok polovice limone. Limonado pijte tudi čez dan. Ampak, bodite pozorni. Popijte do pol litra pol ure pred obrokom in nato pijte spet šele dve uri po obroku. Dnevno zaužijte sok ene do dveh limon, razporejen čez cel dan.

Pomembno je tudi, da so obroki sestavljeni iz zdrave hrane. Ne stradajte, le na krožniku naj bo čim več sadja in zelenjave. Ne jejte predelane hrane, črtajte sladkor in moko, omejite sol.

Zdrav način prehranjevanja lahko traja dneve in tedne. Limono pa po enem tednu opustite oziroma pijte dnevno le sok polovice ene limone, to je za organizem dovolj.

Kaj pridobite s to razstrupljevalno metodo?

Veliko. Očistili boste svoje telo strupenih toksinov, okrepili notranje organe, očistili kožo, se znebili bolečin, si izboljšali počutje, pospešili in uredili prebavo, pospešili metabolizem, telesu povrnili energijo.

Pomladni čas je idealen za razstrupljanje, za čiščenje in za pozitivno razmišljanje!