Napitek, ki vam bo spremenil življenje: Čisti, razstruplja in pomaga pri hujšanju

Pripravite si napitek za zdravje. (foto: freepik.com)

V prispevku boste našli enega izmed najmočnejših naravnih nasvetov, s katerim lahko hitro očistite svoje telo strupov in ga okrepite. Poleg tega pa napitek pomaga tudi pri hujšanju.

S tem odličnim napitkom boste hitro očistili in okrepili jetra. S tem boste pripomogli, da se bodo iz telesa hitro izločili strupeni toksini. Pospešili boste metabolizem, uredila se bo prebava. Polepšala se bo koža in izboljšalo počutje. Vse to pa bo pripomoglo tudi, da boste hitreje izgubili nekaj odvečnih kilogramov, ki se pogosto kopičijo ravno zaradi tega, ker je v telesu preveč strupov.

Če vsake toliko temeljito očistimo jetra in jim na tak način pomagamo, da delujejo bolje, se spremeni počutje, organizem se okrepi.

Ta pripravek pijte tri dni trikrat na dan. Nato naredite sedem dni odmora in spet lahko ponovite. Potem ponovite spet čez mesec dni. Med pitjem tega napitka pa jejte zdravo hrano in pijte veliko vode. S pomočjo te tridnevne kure boste naredili za svoje zdravje veliko dobrega.

Za pripravo napitka potrebujete tri limone, manjši šopek svežega peteršilja, pet stebel zelene in šest skodelic vode.

V mešalnik nalijte sok limon, dodajte sesekljan peteršilj in narezano zeleno, dolijte vodo in dobro zmešajte. Nato pijte po dve skodelici napitka trikrat na dan. Prvič pijte na tešče, nato pred kosilom in zadnjič zvečer pred spanjem. Vztrajajte tri dni.