Zimska idila v Termah Sveti Martin

Foto: freepik.com

Januarja bi vsi radi izpolnili čim več novoletnih zaobljub in po veselem decembru spet zaživeli malce bolj zdravo. Veliko novoletnih želja in ciljev je povezanih prav z zdravim načinom življenja in s skrbjo zase. Welness oddih je gotovo ena izmed najboljših možnosti za preporod telesa in duha v zimskem času. Idealna izbira za vse, ki si želijo popolne sprostitve v objemu neokrnjene narave, so Terme Sveti Martin, ki ležijo takoj za slovensko-hrvaško mejo, v idilični hrvaški županiji Medžimurje. Če vas zanima, kakšne vrste oddih si boste lahko privoščili v tem zelenem resortu, takoj ko bomo lahko ponovno brez skrbi prečkali meje, imamo za vas nekaj namigov.

Termalni vrelci sredi zelenega raja

V osrčju Medžimurja, zelenega vrta Hrvaške, najdemo enega najbolj priljubljenih »healthness« resortov v širši regiji, Terme Sveti Martin. Obdaja jih kar 27 hektarov neokrnjene narave, ki tudi pozimi ponuja številne možnosti za rekreacijo na svežem zraku. Po aktivnostih zunaj vam bo v zimskih mesecih gotovo prijalo sproščanje v termalnem bazenskem kompleksu Temple of Life, ki slovi po eni najbolj zdravilnih termo-mineralnih vod v Evropi. Voda vsebuje bogastva iz zemeljske globine, njeni sestavni deli pa so toplina in zdravilni minerali.

Popolna harmonija telesa, duha in uma

V medžimurskih termah prisegajo na holistično filozofijo Rudolfa Steinerja, ki narekuje, da morajo biti um, duša in telo vedno v ravnotežju. Za dobro počutje in ohranjanje zdravja si torej privoščite vse oblike sprostitve, ki jih resort ponuja. V welness oazi je na voljo več kot 30 vrst masaž, izkušeni maserji pa bodo poskrbeli za popolno regeneracijo vašega telesa. V svetu savn boste v finski, rimski, parni in bio savni lahko odkrivali vse blagodejne učinke savnanja.

Gurmansko razvajanje brez slabe vesti

V Termah Sveti Martin se boste prepričali tudi, kako okusna je lahko zdrava hrana. V resort vsako jutro prispejo skrbno izbrana lokalna živila, ki so osnova inovativnih in okusnih obrokov. Vsi sladokusci boste tako lahko poskusili zdravo različico tradicionalne medžimurske gibanice, smuča v skorjici iz bučnih semen ali pa meso iz tunke. Večer pa zaključite s kozarcem žlahtnega medžimurskega vina, in kot se za počitnice spodobi, razvajajte svoje brbončice!

Tudi vi že komaj čakate, da si bomo ponovno lahko privoščili razvajanje v zasanjanem Medžimurju?

Brezplačna objava