Zvezdana Mlakar razkrila svoje bogastvo

Igralka Zvezdana Mlakar (foto: Facebook)

Priljubljena slovenska igralka in voditeljica pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar dneve, ki so prepleteni s koronavirusom, preživlja doma v naravi. Tako kot mnogi drugi kulturniki, tudi ona trenutno ne more opravljati svojega poklica. A kot je razvidno iz družbenega omrežja Facebook, igralki niti malo ni dolgčas. Na svoji zemlji se počuti več kot odlično.

Dobro poglejte, v ozadju se sprehaja, haha, cel avtobus mojih osličkov…pravzaprav ne moreš biti slabe volje, ko te pokličejo…mene kličejo sivke, rožice, letos okoli vsake razrahljam zemljo, kar mi redko pomlad uspe, letos sem sejem celo po luninem koledarju, kar sem si od nekdaj želela,” je zapisala Mlakarjeva na družbeno omrežje Facebook in dodala posnetek. POgledate si ga lahko spodaj.

Pred dnevi pa je objavila fotografijo svojih rok in zapisala: “To je moje bogastvo, ti dve moji roki, ta trenutek pošteno zdelani, čeprav nosim večinoma rokavice, ko delam …”

Igralka meni, da so tako njene roke kot tudi njene misli, bogastvo:

Velikokrat se, ko me prime, da bi jamrala (ali poslušam jamranje ), se hecam in rečem, da dokler bom imela ti dve roki, me ni strah ničesar. Z njimi znam delat marsikaj in, ko bom šla v svet, si jih bom uredila …
Fizično delo je zame zdravilo, sploh, če mi ura ne odmerja časa.
Moje bogastvo so tudi moje misli. Svobodne, vedno pripravljene na iskanje rešitev in kreativne.
Če dodam še ljubezen in hvaležnost, je to dobra kombinacija za mir v duši.
Večinoma, ker sem človek, pride dan, ko vse to ne deluje. Takrat si pomagam z vašimi zgodbami in zaupanjem.
Moje bogastvo je ustvarjalnost v gledališču in pisanje …
Moje bogastvo je znanje in iskrena strast do učenja …
Haha, res sem bogata …
Zato so moje surove, iskrene, delovne roke simbol mojega življenja,”
je še zapisala igralka.