Težka življenjska zgodba nemške zvezdnice Meryem Uzerli

Meryem Uzerli (foto: Instagram)

Nemška igralka Meryem Uzerli je svet osvojila z vlogo Hürrem v uspešni zgodovinski seriji Sulejman Veličastni (Muhteşem Yüzyıl). Rdečelasa lepotica pa se je tudi v zasebnem življenju soočila na burno ljubezensko zgodbo, zaradi katere je danes močnejša kot kdajkoli prej, a ji je v preteklosti stresla tla pod nogami.

Ko je bil igralka na vrhuncu svoje kariere, se je zaljubila v 17. let starejšega poslovneža Cana Ateşa, s katerim je tudi zanosila. Toda bodoči oče se te novice ni razveselil, temveč je Meryem želel prisiliti k splavu, saj bi to bil že njegov tretji otrok s tremi različnimi ženskami. Zaradi nepričakovane slave, ki je ni mogla niti znala obvladati, je bila v tistem trenutku v slabem duševnem stanju, a se je kljub temu odločila otroka obdržati, čeprav ji partner pri celotnem procesu ni želel stati ob strani. Povila je hčerko Laro Jemine Uzerli, ki je danes središče njenega sveta, nekdanjega partnerja pa v tem času niti enkrat ni prosila za pomoč.

Po tej tragični ljubezenski zgodbi sta sledili še dve. Razočaranje v ljubezni je doživela še s prav tako 17 let starejšim poslovnežem Alpom Özcanom in še enim moškim, s katerim se je razšla po le dveh mesecih razmerja.

Meryem Uzerli (foto: Instagram)

S svojimi oboževalci je iskreno delila informacijo, da je imela v najtežjih trenutkih svojega življenja samomorilske misli. Toda vse to je izginilo po rojstvu njene hčerke. »Nekega večera sem v Antalyi prejela nagrado za najboljšo igralko, še isti večer pa sem v zasebnosti svojega doma poskušala narediti samomor,« je priznala. Najprej si je poskušala prerezati žile na rokah, a ker ni zbrala dovolj poguma, se je zatem želela vreči iz balkona svojega stanovanja. Na srečo ji je tudi tokrat zmanjkalo poguma.

Ob vsem tem dogajanju ni nič čudnega, da je Meryem za nekaj časa izgubila tla pod nogami, toda zdi se, da je vsa negativna doživetja pustila za seboj in končno lahko uživa v življenju.