Tedenski horoskop od 6. 4. do 12. 4. 2020

Astro napoved za 1. 10. 2020 (foto: Freepik.com)

Bolj umirjen teden s polno luno se obeta. Veliko boste razmišljali in tudi prišli do pravih spoznanj, ki jih boste z veseljem podelili z drugimi. Nič vam ne bo težko narediti, boste pa za praznike preveč občutljivi na reakcije tistih, za katere ste se še posebej potrudili. Lahko, da ne bodo videli ali znali ceniti vašega truda, zato poskrbite sami za svoje dobro počutje. Iskreno, predvsem pa mirno preživite Veliko noč, kjer bodite pozorni na besede, da vam prehitro ne uidejo in zanetijo družinskega prepira.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Sedaj ni čas za spremembe, temveč za umiritev in razjasnitev nastale situacije. Kako boste sodelovali z domačimi, če jim ne prisluhnete pri njihovih željah? Poglejte na situacijo še iz njihove perspektive. Bi vi tolerirali sebe? Pazite na svoje odnose, saj so to zares največje bogastvo, ki ga imate. Lahko, da vas bo pretresla globina vaših čustev in želja po spremembi v življenju, ki jo boste občutili na polno skozi celoten teden.

Nasvet tedna: Umirite se, prisluhnite okolici in svojim bližnjih in s tem poskrbite za mir v hiši n za svoj krvni tlak. Trmoglavljenje v na videz za vas optimalno smer se žal ne bo končalo tako, kot si želite.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Razdvojeni boste v čustvih in v razpoloženju. Bodite pozorni na redno uživanje potrebnih vitaminov ali zdravil. Izboljšajte notranjo komunikacijo in ne bodite tako zahtevni do sebe. Ne izzivajte svojih domačih, saj lahko zanetite večji prepir, kot si predstavljate in globoko prizadenete svoje bližnje. Zavedajte se, da kar boste sedaj sejali, boste skozi leto želi, zato se potrudite z iskrenostjo in čim bolj odprtim umom in srcem za nove rešitve in ideje. Tudi finančno si lahko sedaj z dobrimi odločitvami in pravimi investicijami, opomorete.

Nasvet tedna: polna luna vam bo dala možnost boljše komunikacije in razrešitve zmede v določenih odnosih, ki so vam pomembni. Zato si dovolite po sredi, 8.4. jasno pokazati svoja ljubeča čustva in namere, ki jih nosite v sebi.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Zapletli se boste v besedne spore zaradi vaših prehitrih reakcij in vpletanja v stvari, ki se vas zares ne tičejo. Želeli boste pomagati bližnjim, a boste zato plačali ceno. To vam ne bo všeč in vam bo lekcija. Ne glede na to, da boste želeli dobro, bodo vsi nervozni ob vaših komentarjih, mogoče tudi zato, ker boste ene stvari govorili bolj na pamet, kot pa iz dejanskega znanja. Ne obremenjujte se, najbolje je, da iz težkih okoliščin čimprej odidete. Usmerite svoj čas in energijo v vam pomembne stvari in ljudi.

Nasvet tedna: Ne hodite naokoli brez načrta in potrebnih stvari za zaščito, saj ne bodo vsi dobrodušni do vas. Povsod boste namreč opaženi, kar vam ne bo ne v čast in ne v korist.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Romantično boste usmerjeni v odnose in želeli si boste vse dobro za vse vaše bližnje. Trudili se boste po svoje, čeprav ne bo imelo nobenega učinka, pa tudi vaši bližnji tega ne bodo opazili. Poskrbite raje za svoje dobro počutje in se odprite za komunikacijo z nasprotnim spolom, saj vam bo to dalo veliko več veselja kot karkoli drugega. Polna luna vam bo aktivirala optimizem v odnosih in romantična nagnjenja, ki vam bodo popestrila dneve in večere.

Nasvet tedna: Ne pretiravajte s pomočjo drugim, dokler imate še delo s sabo. Ne odlagajte skrbi za svoje fizično počutje in začnite z razgibavanji in z vadbo dihalnih vaj.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Goreče želje se vam bodo uresničile, kar vam bo dalo nove energije za nadaljevanje po svoji malo uporniški poti. Še bolj se boste usmerili v delovanje, ki vam bo dolgoročno prineslo veliko več, kot se sedaj zavedate. Mnogi vas bodo podpirali pri tem, kar vas bo prijetno presenetilo, saj ste do sedaj bili navajeni le upora in težav iz strani drugih. Srečni boste, ker boste čutili, da vam zaupajo. Polna luna vam bo okrepila občutek za blagostanje, lahko pa, da bo spodbudila prepire v vašem domu, zato 8.4. pazite na opazke in ne dražite bližnjih.

Nasvet tedna: čuvajte denar in svoje papirje. Ne zaupajte nikomur, tudi najbližjim ne, še posebej, če se izogibajo potrebnemu pogovoru o imetju in stroških. Vztrajajte pri pogovoru.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Težave boste imeli z odločanjem, kaj je boljše: da komunicirate ali da je bolje, če ste tiho. Preverite, kaj se zares dogaja, preden koga opozarjate, da se ne zapletete v nepotrebne prepire. Pritiski okolja bodo veliki, kar vam lahko precej dvigne pritisk, še posebej zaradi očitnih laži, ki jih boste poslušali. Postaviti boste morali meje in poskrbeti za svoje zdravje. Umaknite se iz političnih debat in se usmerite raje v naravo.

Nasvet tedna: če ni potrebno, se ne izpostavljajte. Kaj hitro bodo namreč na plano prišla dejstva, ki ste jih namerno zamolčali ali pa napačno presodili in težko se boste za nazaj izgovorili.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Polna luna v vašem znamenju bo aktivirala vaše čutenje in po 8.4. boste bolj odprti za spreminjanje, sprostitev. Lahko, da vam bo to povzročilo nespečnost in vas usmerilo v pretirano razmišljanje o skrbeh in odnosih, ki so vam v breme. Lahko pa da boste samo odsanjali svoje težavne odnose in preko sanj spoznali, kaj vam je potrebno narediti. Iskali boste pomoč med vplivnejšimi prijatelji, ki pa ne bodo mogli veliko spremeniti, zato je smiselno, da sami raziščete situacijo.

Nasvet tedna: komunicirajte, ne glede na to, da ne veste točno, kaj želite od koga. Pomembno je, da sproti obveščate ljudi v bližini, saj bo to naredilo veliko spremembo v skupnih odnosih, za kar vam bodo hvaležni.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Novi pogoji življenja vas bodo prisilili v nove ideje in kreativnost, kjer ne boste ravno samozavestni, a boste našli svoje pomočnike in ljudi, ki vam bodo pomagali. To vam bo sicer v veselje, a sočasno boste izgubili na moči, ker boste prisiljeni priznati, da tudi vi kdaj potrebujete pomoč. Še vedno boste morali razreševati “stare grehe”, ki bodo začeli trkati na vrata. Ne glede na situacijo, se zavedajte, da se nikjer ne bodo stvari razrešile na silo. Skozi sprostitev in sodelovanje predvsem z ženskami.

Nasvet tedna: ne reagirajte iz starih navad, čas je, da pokažete svojo vrednost. Tako se boste sprostili vseh strahov in notranjih predvidevanj, ki vas bolj mučijo, kot vse zunanje spremembe.

Strelec 23.11. – 21.12.
Ne glede na trud se vam bo zdelo, da ste ujeti v situacije in da nimate možnosti za spremembe po vaših željah. Polna luna 8.4. bo to situacijo še okrepila, zato boste pokali po šivih. Na vas so še vedno bremena preteklosti in pričakovanja drugih, da jim ustrežete, ker jim enostavno ne rečete pravočasno NE. V primežu vas bodo držale navade in razvade ter nekateri ljudje, od katerih ste si ali sposodil denar ali pa so vam naredili uslugo in ste jim nekaj dolžni. Čimprej razčistite situacijo.

Nasvet tedna: popazite na svoje zdravje, saj vas lahko psihični in čustveni pritiski fizično izčrpajo, da boste težko prišli na zeleno vejo. Ne lotevajte se novih stvari dokler se ne boste počutili optimalno.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Ponovno se bo oglasila hrbtenica in vas opozorila, da ne sprejemate bremen drugih, še posebej, če niso več del vašega življenja. Več odločitev bo potrebnih, da boste prišli na pravo pot, saj boste še kar čakali, kaj bodo rekli drugi. Več samoiniciative vpeljite v svoje življenje. Ljudje se bodo radi pogovarjali z vami, zato boste morali napraviti mejo tudi v tem, s kom in kdaj komunicirate, da vas ne preutrudijo. Ne boste se več upirali pozitivnim spremembam.

Nasvet tedna: zaupajte sebi in svoji intuiciji, ki pa je ne vsiljujte drugim, temveč poskrbite zase. To vam bo prineslo mnogo notranjega miru, ki vam bo pravi blagoslov.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Finančno stanje vam bo pomembno za varnost v takšnem življenju, po katerem hrepenite. Dovolj imate starega načina življenja, zato ste močno usmerjeni v materialne dobrine, ki vam bodo omogočile spremembe. To vam bo odprlo nov način razmišljanja in nova področja, na katerih se boste želeli naučiti dobrih stvari. Skozi ljubezen boste bolj odprti za sprejemanje, zato sprejmite vsa ponujena darila in ne bodite preveč ponosni.

Nasvet tedna: bodite odzivni na vse, kar se dogaja in komunicirajte, četudi se vam ne bo dalo. Pomembno je, da ste na tekočem z novicami in uradnimi spremembami, da boste lahko pravočasno videli rešitve in nove priložnosti za sodelovanje s skupnostjo.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Občutljivi boste na direktne besede, ki vas bodo ranile v globino srca. Nič ne bo šlo mimo vas, kot da imate na sebi magnet, ki pritegne številne komentarje. Pozabili pa boste, da to tudi sami velikokrat počnete drugim. Potrebovali boste pogovore, da se boste lahko popolnoma sprostili. Prehitro dovolite, da vas okolje potegne v slabe vibracije, kar vam potem poslabša psihofizično počutje.

Nasvet tedna: bodite optimistični, saj prihajajo pozitivne spremembe. Na njih se pripravite z dobro fizično kondicijo, saj vam bo to koristilo pri novem načinu življenja, ki ga boste kmalu deležni.