Tedenski horoskop od 27. 4. do 3. 5. 2020

Kaj prinaša teden? (foto: Freepik.com)

Merkur prehaja v znamenje bika, zato se boste veliko uspešneje pogovarjali o konkretnih zadevah, lahko pa boste preveč trmarili v svojem in zaradi nesodelovanja izgubili podporo določenih ljudi. Razmislite v tem tednu o svojih motivih, ki vas vodijo skozi življenje in možnosti so, da najdete tisto smer, ki vas bo osrečila. Prvomajski prazniki vsekakor ne bodo dolgočasni.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Življenjska energija se bo okrepila in izboljšala tudi imunski sistem, če boste le dovolili, da ljubezen in strast prideta v vaše življenje. Ne oklevajte, uredite se ter preglejte svojo garderobo. Prihaja čas sprememb in počutje je močno povezano z vašim izgledom. Posvetite se odnosom, kjer lahko imate največje uspehe. Samski ovni se odprite komunikaciji, preko tega boste najhitreje spoznali svojo sorodno dušo, ki vam bo pomagala odkriti lepote življenja. Vsi pa imate možnost izboljšanja vseh odnosov.

Nasvet tedna: Sreča vam bo naklonjena, zato se ne zapirajte vase, temveč začutite kam vas vodijo ideje in komunicirajte. Iskrenost v besedah in čustvih vam bo pomagala preiti iz zaspanih energij preteklosti.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Zelo pomembno obdobje za vas. Nujno je, da pazite na svoje živce ter na psihično in fizično počutje. Prvi maj bo pokazatelj vašega skupnega stanja in prav od teh dni je odvisno, kako si boste odprli življenje v prihodnosti.
Ne zanemarite ljubezni, strasti in odnosa, ki veliko obeta za prihodnost. Skozi dotike in sproščenost se bo odpirala nova pot spoznavanja sebe in dobrega življenja.

Nasvet tedna: Na preizkušnji bo vaša komunikacija in strpno vedenje, zato vedite, da je pomembno, da pridete do pravi idej in rešitev, ker bodo težave sicer prešle vse meje rešitve. Če pa se lotite konstruktivnega pogovarjanja in sočutnega vedenja, pa lahko v tem obdobju dobite prav vse.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Malo nenavadno se boste počutili. Dva dni: 30.4. in 1.5. bodite zbrani in pazljivi. Zaradi srečanja vašega vladarja Merkurja z Uranom se vam lahko dogajajo malo nenavadne stvari, bodite pazljivi okoli elektrike in pri vožnjah z avtomobilom. Lahko da boste notranje nemirni, občutljivi in nepredvidljivi. Ne boste več verjeli na besede in stare obljube bližnjih. Opustili boste čustvena pričakovanja, saj boste spoznali, da to samo vas izčrpava. To vas bo odprlo za dobre in boljše odnose, ki se lahko začnejo kazati že v tem tednu.

Nasvet tedna: Sprejmite lastno intuicijo in sledite notranjemu glasu ter svojim globokim in srčnim željam po spremembi. Lahko da boste dobili dobre ideje ali ponudbe za prihodnost, ki si jo želite.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Začetek tedna boste preživeli v urejanju doma in vzpostavljanju novih odnosov ali dejavnosti. To vam bo dalo dodatne volje in vizija za prihodnost se vam bo jasno odpirala.. Prehod v maj bo za vas odličen, začeli pa boste krepko delati na tem, da se čimprej uresničijo določene stvari, ki vam pomenijo največ.
Dovolj boste imeli vsega in boste želeli samo mir doma, a sočasno ne boste spustili niti, s katerimi se držite. Pazljivi boste, s kom se družite in naredili boste kar nekaj globljih osebnih sprememb.

Nasvet tedna: Sreča vam bo naklonjena, sprejmite jo s celotnim paketom. Tako da najdite način, da imate vse, kar si želite. Materialno stanje vas bo bremenilo in iskali boste poti ven iz te ujetosti, saj bi si želeli realizirati dom, ki ga sanjate.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Ne morete več računati na pomoč iz okolja. Čas je, da se pokažete v celoti in zberete pogum, da si odprete jasno pot življenja v smer, ki si jo resnično želite. Čustveno boste nihali v skrbeh za ljubljeno osebo in sočasno videli, da je najbolje, če se sami stabilizirate, da ste lahko opora tistim, ki jih imate radi. Lahko, da boste spoznali nekatere svoje čustvene zmote v odnosih, kjer ne boste dobili nazaj potrditve, truda, niti naklonjenosti od bližnjih oseb. Vse bolj si želite bližine in skupnega miru, ki pa nekako še ne bo prišel.

Nasvet tedna: Ne čakate več, da se bodo okoliščine spremenile. Ljubezen bi naj namreč podprla vaš poslovni trud in ne obratno. Najdite več časa za ljubezen in druženje v pozitivnih čustvih ter ohranite odprto srce, pa tudi oči.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Notranji nemir se bo krepil, zato je koristno, da se usmerite v fizično gibanje ali umirjanje, saj se vam lahko sicer to pozna na slabšem fizičnem počutju. Razpeti boste med različnimi odnosi in ne bo časa za premislek. Zato lahko, da boste s prehitrimi odločitvami prizadeli osebo, ki vas ima rada. Dobro je, da ste povezani s srcem in delujte iz vizije, kaj si želite v prihodnosti, ne samo iz danega trenutka. Lahko, da vas bo zadnji aprilski dan močno ujezil in se boste odmaknili od vseh, da si ustvarite notranji mir ali novo pot.

Nasvet tedna: 30.4. in 1.5. bodite previdni, če boste karkoli počeli z elektriko ali z avtomobilom. Tudi sicer ohranjajte zbranost in trenirajte notranji mir, saj boste čisto preveč odzivni na vse, kar se bo dogajalo v okolici.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Spremembe tega tedna vas lahko pozitivno vodijo v opustitev starih bremen ter notranjo in zunanjo psihofizično prenovo. Pomembno je, da sodelujete predvsem s sabo in da usmerite svoj trudi in veščine na sprejemanje in ohranjanje fokusa na svoje lastno dobro življenje. Optimistični boste, čeprav ljubezen ne bo ravno cvetela v vaših odnosih. Prav tako ne bo prepirov in težav, kar vam je že zelo dobro. To je obdobje za ljubezen do sebe, da prestopite magičen prag skrbi za druge in se v popolnosti posvetite sebi.

Nasvet tedna: Zavedajte se, da ste rojeni pod srečno zvezdo. Če si ne boste vsak dan znova premislili, se bodo stvari končno uredile in lahko boste zaživeli tisto srečo, ki ste jo že leta nazaj načrtovali. Uspelo vam bo.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Čustvena stabilnost vam bo v tem tednu potrebna, saj boste precej nihali med starimi zamerami in med zunanjimi pritiski, ki jih bodo določeni ljudje vršili na vas. Koristno je, da razmislite, kaj si resnično želite v sebi brez, da upoštevate poslovne in druge vplive. Karmične, stare prepreke v ljubezni bodo v tem tednu bolj vidne. Lahko, da boste spoznali, v čem ste delali napake in zakaj se odnosi niso izpeljali tako, kot ste pričakovali. Odkrijte najgloblje rane in strahove srca ter dovolite, da vam jih bližnji pozdravijo.

Nasvet tedna: S prijatelji boste prišli do odličnih idej, ki vas bodo aktivirale v spremembe, ki jih boste slej ko prej morali izpeljati. Intenzivnost, ki je del vas, usmerite vase, v svoje doživljanje življenja in svoj lasten preboj. Tako se vam bo življenje harmoniziralo.

Strelec 23.11. – 21.12.
Prve dni vas bodo pretresale nenavadne ideje ali novice, ki bodo močno vplivale na vaše življenje in lahko, da se zaradi tega ne boste mogli umiriti ali ponoči dobro spati. Poskrbite za svoje telo in živčevje. Pijte dovolj tekočine in jejte več zelenjave in sadja za razstrupljanje telesa. Želeli si boste pobega od realnosti, srečanja s prijatelji in preproste človeške zabave. Manj boste iskali potrditve v partnerstvu, saj boste bolj želeli notranji mir, da sprejmete določne odločitve in spoznanja, kaj zares želite od življenja.

Nasvet tedna: Najdite skupno družinsko rešitev za skupno materialno stanje in določite prave skupne korake za naprej. Ideje, ki bodo pritegnile bližnje, bodo zaživele, tako da sočasno zaupajte instinktu, skupnemu trudu in dobri reakciji okolja.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Bodite pozorni na stara čustva in misli. Napake preteklosti se vam bodo v tem tednu jasno pokazale in imeli boste veliko možnost osvoboditve. Čas je optimalen, da na novo določite svoje vrednote, način sprejemanja življenja in delovanja predvsem v odnosih. Pogovori o preteklosti vas bodo izčrpavali, zato jih ne začenjajte. Prav tako ne “vrtajte” v čustva drugih, ker sedaj ni čas, da ste razumevajoči z drugimi, temveč da na novo postavite sebe.

Nasvet tedna: Ne zapirajte se v svoj obrambni razum, temveč prisluhnite temu, kaj vam imajo bližnji za povedati, četudi se mogoče ne strinjate z njimi. Ne pretiravajte v nobeno smer, opazujte in dovolite, da se vam vse pokaže.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Pester teden se obeta, ko boste imeli dovolj čakanja in nepravilnih informacij. Jasno vam bo, kaj se dogaja in usmerili se boste v svoje življenje na polno, da se odmaknete od vsega, kar vas bremeni zavoljo lenobe in slabih energij drugih.
Imeli boste željo po druženju v ljubezni, a preprosto ne bo pravega časa. To vas bo malo jezilo, saj ne vidite razloga, zakaj se vse tako komplicira. Sočasno pa ne vidite, da so sedaj druga področja pomembna prav zato, da boste na dolgi rok lahko uresničili največjo ljubezen življenja.

Nasvet tedna: Obilo uspeha boste poželi, a vseeno potrebujete čas zase, ne glede na vse, kar drugi govorijo in želijo od vas.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Ljubeči boste do sebe in do sveta. Način življenja vam bo postal pomemben. Zato se boste na polno aktivirali v prenovo doma, pa tudi telesa, vse pa bo peljalo predvsem v spremembo duha in filozofije lastnega življenja. Vse boste želeli čisto konkretno realizirati, tudi s prenovo garderobe in obnove prijateljstev. Zaljubljeni boste v življenje samo ali v simpatije, ki bodo nosile predvsem vaše sanjske kvalitete. Vam pa bo to pomagalo pri lastnem razcvetu.

Nasvet tedna: Začenja se resnično bogato obdobje, ko boste lahko pozabili na stare težave. Ne boste več sledili tistim, ki vidijo samo probleme in jih krepijo skozi pogovore, temveč se boste odmaknili v svojo kreativnost.