Tedenski horoskop od 20. 7. do 26. 7. 2020

Kaj lepega bo prinesel teden? (foto: Freepik.com)

Mlaj bo odprl novo poglavje v tem poletju in odločili se boste urediti nekatere pereče zadeve glede odnosov in materialnega posedovanja. Občutljivi boste že na misli drugih in na srečo preide Sonce v znamenje Leva, kar bo sprostilo veselje in zadovoljstvo v družbi. Levi, vse najboljše! Obeta se zelo romantičen ali alkoholen vikend, ko se ne boste želeli zadržati v ničemer, kar vam bo ponujalo življenje.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Čustveno boste precej občutljivi in trmasti. Še sebi boste šli na živce, če se ne boste sprostili. Reši vas samo iskrenost v vsakem trenutku. Lahko, da se boste zaradi tega osmešili, a vam bo v zabavo. Preveč boste razmišljali o besedah, ki so vas prizadele in ne boste odnehali, dokler ne boste odkrili pravega razloga za njih. Vprašajte, kar želite izvedeti, ne ugibajte in ne predvidevajte. Sprostite se in sledite čustvom, če si želite okrepiti svoje odnose.

Nasvet tedna: Nikakor se ne boste mogli izviti iz odgovornosti in oditi po svoje, ne glede na to, kakšne prijeme boste uporabili. Ne taktizirajte vsakič, ko vam nekaj ne ustreza. Dovolj je, da izrazite svoja čustva in želje.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Nevšečnosti, ki se vam dogajale, bodo posledica vaše neodločnosti. Lahko, da boste imeli fizične neprilike samo zato, ker ne boste sledili svojim ustaljenim navadam. Nihajoče počutje vas lahko spravi čez psihični rob, zato se stabilizirajte. Zasanjani boste in čustveno precej mehki. Spreminjajoča čustva bodo v vas budila dvome, pa tudi hrepenenje. Dovolite si, da vam tokrat srce pove, v katero smer je potrebno iti. Iskali boste rešitve, da pobegnete od dolgočasnih odnosov, a ne boste prav daleč prišli. Vi sami ste ključ za dobro druženje.

Nasvet tedna: Ne sprejmite predlogov ali idej brez, da bi si vzeli dovolj časa za razmislek. Tudi ne taktizirajte z dejstvi preteklosti, saj je čas, da upoštevate novosti in zaživite v sedanjosti. Izogibajte se ženske družbe, ki vam bo grenila razpoloženje in karkoli se boste želeli dogovoriti, ne bo šlo v pravo smer. Za ohranitev miru preslišite kakšno besedo ali dve.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Zatiranje čustev vam lahko povzroči manjše zdravstvene težave. To vas bo malo pretreslo, saj boste spoznali, kaj si delate. Aktivirajte se in naredite vse, kar je potrebno iz vaše strani, da zaživite v ljubezni. Nagrada bo velika in bo kmalu sledila.
Prehitro boste reagirali na besede in si s tem nakopali precej težav. Ne skrivajte svoje občutljivosti za krinko nedostopnosti. Tudi nežnost in krhkost sta del življenja in najlepše je, če lahko zaupate bližnjim in jim pokažete tudi ta svoj del.

Nasvet tedna: Ne jezite se za stvari, o katerih ne boste vedeli dovolj, temveč se potrudite, da izveste vse potrebno. Pazite, da se ne zapletete v usodo drugih. To se vam lahko zgodi zelo na hitro, če boste preveč sodelovali v nasvetih in pogovorih, ki se vas ne tičejo.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Naporni boste sebi in drugim, saj boste pretiravali s čustvenimi reakcijami, s katerimi boste želeli pripraviti bližnje ali sodelavce, da bi reagirali po vaših željah. Ne verjemite govoricam, ki vam bodo samo meglile pogled na vaše prioritete. Precej boste delovni, a vseeno boste imeli največ pozornosti na partnerstvu, ki ga boste želeli zaščititi. Dogajanje v okolici vas bo obremenilo in ne boste vedeli, kako izpolniti želje vsem, ki bodo to želeli. Razdvojeni boste in nesrečni. Lahko, da boste sanjali svoje pomembne spremembe v odnosih in to vam bo dalo upanja za naprej.
konkretnega naredili.

Nasvet tedna: Sprostite se in bodite iskreni do vseh, tudi do sebe. Ne predajajte se čustvom, ki vas bodo peljala v napačno smer in boste zrušili nekatere dobre odnose

Lev 23. 7. – 22. 8.
Sonce prestopi v vaše znamenje in odpira vaše najboljše obdobje. Lahko, da boste občutljivi na mnenja bližnjih, zato boste previdni pri izražanju svojih želja. Ne boste želeli slišati kritike in se boste potrudili, da boste vse naredili najboljše možno.
Pokazali boste svoje želje, a partner vam ne bo verjel, zato boste čutili potrebo, da mu ves čas nekaj dokazujete, kar vas bo pripeljalo do čustvene nestabilnosti in težav.
Priznajte si, da potrebujete ljubezen za srečo.

Nasvet tedna: Ne verjemite svojim negativnim občutkom ali ljudem, ki vam bodo želeli predati slabe novice. Preverite vse, kar se tiče vašega življenja in ne jemljite nič za samoumevno. Ne bodite tako občutljivi na dogajanje okoli vas, samo sprejmite spremembe, ki si jih želite. Tako vas bo lahko življenje neposredno podprlo in boste prišli do svoje nagrade.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Odprti boste za novosti in takoj, ko bo mogoče, boste zamenjali svoj način življenja. Odmaknili se boste od vseh, ki vas utrujajo. Ne boste mogli več delati kompromisov. Kljub nesigurnosti se boste želeli dokazati. Pretiravali boste v nekaterih čustvenih izlivih in pričakovali sočutje. A ker se ne bo to zgodilo, vam bo vzelo pogum za nadaljevanje. Sprejmite dejstvo, da imajo tudi drugi svoje težave. Ko boste spoznali, kje se zapletete v svojih čustvih, boste že na pol poti rešitve, ki jo že dolgo iščete.

Nasvet tedna: Opazujte, kar se dogaja v vas in kmalu vam bo vse jasno. Pogumno vztrajajte v svojih idejah ter pričakovanjih do drugih in ne zapadajte v malodušje ali negativne misli. Pripravite pa se na izzive, saj bodo tisti, ki vam ne bodo naklonjeni, to jasno pokazali.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Vibrirali boste z ljubeznijo in vsi se bodo obračali k vam po pomoč. Ne bo vam nič težko narediti in prisluhniti zgodbam, s katerimi se bodo ljudje odprli do vas. Ujeti boste med željo, da naredite tiste stvari, ki ste jih načrtovali zase in med družbo, ki vas bo mikala še posebej zaradi novo nastajajoče ljubezni, ki vas prizemlji. Optimistični boste in občutek ljubezni vas bo držal nad vsemi težavami. Goreli boste v strasti in če ne boste upoštevali pikrih opazk iz ženskih strani, se bo ljubezen dobro razvijala.

Nasvet tedna: Ne glede na utečene dneve, si najdite več časa zase, da v miru razmislite, kam vas peljejo nove poti življenja. Smiselno je, da bolj poskrbite zase kot za druge. To vam bo okrepilo dobro počutje in povrnilo optimizem in voljo do življenja.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Težave boste imeli s komunikacijo. Na vsak način boste želeli spremembe, a tega ne boste hoteli povedati na glas, saj imate potem prevelik občutek odgovornosti za vpletene. Za okrepitev ljubezni v življenju je pomembno, da se začnete drugače izražati in s tem sprožite drugačen način delovanja v odnosih. Ob pravem času povejte svoje želje in prisluhnite drugi strani ter sodelujte. Čustva, ki jih preveč dajete v posel, raje dajte v osebno življenje in sproti boste dojeli, da sta denar in ljubezen močno povezana.

Nasvet tedna: Imeli boste lažen občutek pomirjenost in boste v čisto svojem filmu, ker ste se odmaknili od vseh, ki bi vam iskreno povedali svoje mnenje ter vas vrgli ven iz iluzije. Vaš magnetni vpliv bo pritegnil prave ljudi, a dobro preglejte ali je smisel srečanja oseben ali posloven in ne mešajte čustev s poslom.

Strelec 23.11. – 21.12.
Zmedeni boste in iskali čustveno potrditev iz okolja, a ko jo boste dobili, vas bo to še bolj zmedlo. Ustavite se in si odpočijte, ni čas za velike akcije, temveč za ljubezen.
Težko boste zadrževali svoja čustva in marsikdo bo na novo odkril globino vašega srca, skozi katerega vi doživljate življenje. Ne odmikajte se in ne pomanjšujte zaradi drugih. Izkoristite podporo zvezd in pokažite zadovoljstvo svojim bližnjim oz. tistim osebam, ki vam razveselijo srce. Ne skoparite z dobrimi besedami, saj bodo imele ljubeč vpliv.

Nasvet tedna: Sprostite se, saj vas imajo radi točno takšne kot ste in se ne potrebujete čisto izčrpati zaradi drugih. Ne dovolite, da vas starejša ženska vodi za nos, temveč se odprite novemu sodelovanju, tako osebno kot poslovno. Srečo vam prinašajo mlajše osebe, ki vas podpirajo.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Okolica bo želela eno, vaši domači drugo, vi pa boste razcepljeni med njih in poslušali ustreči vsakomur. Tako ne bo šlo, zato preglejte, kaj je prav in kaj ne ter ukrepajte. Končno boste začeli prepoznavati, kje se zataknete v svojem življenju in si nakopljete težave in odmik od ljubezni. Odnosi vam bodo preveč intenzivni, a pobegniti ne boste mogli. Jezni boste, ker se vam bo zdelo, da se vsi norčujejo od vas. Zato boste pretiravali v dokazovanju tega, da imate prav, kar bo samo še poslabšalo situacijo. Zberite se in ne zahtevajte ljubezni, saj vam je lahko samo podarjena in vračana.

Nasvet tedna: Začeli boste prepoznavati pravi pomen komunikacije, saj boste ugotovili, da dobivate različne rezultate glede na to, kako se izrazite. Ne patronizirajte drugih, sodelujte. Najboljše bo, ko boste čisto nehali kriviti druge ali biti njihov guru.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Nihali boste v počutju in bližnji bodo komajda sledili vašim zahtevam in željam. Pomembno se vam bo zdelo, da vse poveste, a s tem boste ustvarili še večji kaos, iz katerega sami ne boste našli poti. Pretiravali boste z besedami in ne boste ugotovili, da vse, kar vas moti pri drugih, počnete tudi sami. Dom vam bo varno zatočišče in želeli si boste urediti čim več stvari, saj boste čutili, da lahko s komunikacijo sedaj opravite veliko več kot prej. Prisluhnite tudi rešitvam drugih, saj je prav, da najdete skupen optimum.

Nasvet tedna: Vztrajajte v svojih idejah in rešitvah, pa čeprav vam bo jasno, da so težko dosegljive. Če zmorete brez slabe volje nadaljevati začete stvari, se bo vse odvijalo najboljše možno. Če boste stiskali fige v žepu, pa se bodo stvari komplicirale. Ne iščite sami rešitev, izpostavite težave in svoje predloge.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Ugotovili boste recept za svoje dobro počutje in optimizem, ki ga raje ne delite z drugimi, če ne želite, da vam njihovi komentarji zmotijo veselje ob vsem tem.
Ljubezen vas bo podprla in dobro se boste počutili zaradi nje. Sami boste čustva skrbno čuvali, zato se na ljubezenskem področju ne bo dogajalo nič pretresljivega. Navajeni ste na določene odnose, ki vas umirjajo predvsem zaradi vam dobre rutine.

Nasvet tedna: Ženske vam bodo definirale počutje, zato se jih ne izogibajte, temveč prisluhnite, kaj vam želijo povedati, pokazati in v kakšno voljo vas spravi njihova prisotnost. Sprostite se in ne dajajte pretiranega fokusa na dnevne neprilike, ohranjajte fokus na večje stvari.