Tedenski horoskop od 2. 3. do 8. 3. 2020

Kaj bo prinesel teden? (Foto: Freepik.com)

Odličen teden za uresničevanje ciljev. Pomembno je, da ne klonite pod kritikami okolja, temveč s svojim notranjim zavedanjem krepite lastno zadovoljstvo in moč. popoldne bo namreč preveč delovno obarvano. Kaj vam prinaša obdobje Venere v biku, ki se začne ta teden in traja do 3.4., preberite pri svojem znaku.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Počutje v začetku tedna bo megleno in ne boste se najbolje znašli v vsem, kar se bo dogajalo. Želeli boste praktično pristopati k stvarem, še posebej doma in med bližnjimi. Čustven nemir vam bo lahko jemal spanec, še posebej, če ne boste iskreni v svojih izjavah. Samski ovni se odzovite na povabila in tudi pokažite zanimanje, če ga resnično imate. Konec tedna nujno naredite stvari, ki ste jih obljubili, če želite, da vas še kdo jemlje resno pri dogovorih in načrtovanjih. Zaradi morebitnega flirtanja in zabave v družbi še ne delajte sprememb v osebnem življenju, temveč počakajte, da se jasno pokaže, kje je vaša optimalna pot. Prehod Venere v znamenje bika bo pri vas odprl globino čustvovanja in priznati si boste morali svoje najgloblje čustvo, saj bo vse bolj postajalo očitno tudi navzven.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Psihična nihanja bodo v prvi polovici tedna še močno prisotna in če se vam to dogaja že od začetka novega leta, je smiselno, da ste pozorni na dovolj vnosa dobre hrane v telo. Več sadja rdeče barve in ribezovega soka vam lahko naredi čudeže. Nihanja so namreč pri vas lahko čista posledica hormonskega neravnovesja. Zato bodite pozorni konec tedna, ko se bo vaša vladarica Venera premaknila v vaše znamenje in če se ne boste počutili bolje, je potrebno narediti nekaj sprememb glede vaših prehranjevalnih in fizično-telovadnih navad. Po četrtku si boste želeli topline, varnosti, objemov in čisto konkretnih rezultatov tako v ljubezni, kot v delu. Obdobje, ki je pred vami bo krepilo vašo komunikacijo in kreativnost. Ne boste mogli več nadzirati svojih energij navzven, zato se sprostite in bodite iskreni do sebe in drugih.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
Želeli si boste stabilnosti tako v čustvih kot v praktičnem delu, pa žal ne bo še šlo. Še vedno se boste čutili krive za nekatere stvari, ki bodo naključno omenjene in pretirano boste reagirali na vse, kar se bo dogajalo. Od srede naprej bodite pozorni, če se vam bodo dogajali deja-vuji, imeli boste namreč občutek, da se vam preteklost vrača. Nujno je, da opazite svoje miselne zanke, negativne misli, v katere se pustite ujeti še preden preverite dejstva in zaradi tega lahko, da ste v preteklosti že izgubili službo ali kakšen posebej ljubeč odnos. Če vas muči ljubosumje ali nesamozavest, je koristno, da vse preverite in razmislite. Obdobje Venere v biku vam prinaša možnosti novih spoznanj, povezanih z vašo vidno vlogo v javnosti, službi in lahko da tudi napredovanje. Zato kar pokažite svoje nove ideje in se o njih pogovorite z ljudmi, ki vam lahko pomagajo.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Zelo zelo občutljiv in pomemben teden za vas. Premikate notranje meje sprejemanja in dojemanja ter s tem svoje življenje. Ljubezen in nemir sta pri vas tesno povezana, zato dovolite, da se sedaj to spreminja in da dojamete, da hrepenenja niso čustva, temveč odmik od njih in zares vaš sanjski svet. Ne ustvarjajte si iluzij, raje zberite pogum in iskreno odprite srce tistim, ki to v vas izzovejo. Vaša domišljija vas namreč vodi ravno v drugi smer, da vas privlačijo ljudje, ki nimajo odprtega srca in se potem vi mučite okoli njih zavoljo tako imenovane ljubezni. Priznajte si, da vam je včasih drama ljubša kot resnična ljubezen in osvobodili se boste. Venera v biku vam bo pomagala priti do večjih in boljših rezultatov tako v poslu kot v osebnem življenju. Pazite pa, da se ne boste prehitro pohvalili drugim, še preden se kaj dokončno realizira.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Odlično boste začeli teden in svojo voljo usmerili v spremembe, ki si jih želite. Dovolj imate čakanja in zapletanja v stvari, ki vas ne veselijo. Želite si svobode, ljubezni in akcije v smer, ki vas bo dolgoročno razveseljevala. Zato boste zelo jasni z bližnjimi, kaj si želite in kaj ne ter končno začeli zagovarjati svoje ideje in načrte za življenje. Za vikend bodite pozorni na svoje čustveno počutje in se ne odločajte o ničemer, samo uživajte. Če se ob bližnjih ne boste počutili najbolje, odprite oči in opazujte, kaj se dogaja. Lahko se zgodi, da je prevelik vpliv starejših generacij na vaše življenje in da se zaradi tega počutite kot v prisilnem jopiču. Venerino gibanje v biku vam bo dalo možnosti videnja svojih odnosov in skozi spoznanja in notranjo občutljivost boste hvaležni za nekatere ljudi v vašem življenju in se jim tudi bolj odprli.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Čustveno se vam bo veliko dogajalo in spoznali boste, kje ste delali napake v preteklosti. Mnogi, za vas pomembni odnosi so se tako ohladili ali celo prekinili. Poskušali jih boste popraviti, vendar boste nekoliko narodni v komunikaciji in ne bo dovolj, da ste samo prijazni. Če želite resnično urediti odnose, je smiselno, da se pogovorite o vsem, kar vas je mučilo in razložite svoje odločitve. Samo tako boste lahko iskreno nadaljevali in se tudi osvobodili bremen, ki vam še sedaj ne dajo miru. Konec tedna boste lažje zadihali in veliko stvari vam bo postalo jasno, tako v prijateljstvih in domačih odnosih. Obdobje Venere v biku vam bo dalo podporo za ureditev tistih odnosov, ki so vam prinesli največ v življenje. Zato se ne bojte poklicati koga iz preteklosti ali se odzvati na povabilo.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
Čustva vam še ne bodo dala spati nekaj dni, potem pride vaša vladarica Venera v znamenje bika in želeli boste konkretne rezultate tako v ljubezni kot v svojem materialnem življenju. Lahko, da boste načrtovali nakup nepremičnine ali nečesa večjega. Nemirni boste, saj bodo vsi nekaj pričakovali od vas, vi pa ne boste zmogli več. Sicer imate sposobnost hitre regeneracije, a tokrat ne boste želeli počivati samo zato, da potem lahko drugim pomagate. Naredite si nov urnik, nov način življenja, saj je dobro, da si ustvarite čas za ljubezen, ki bo vse bolj prihajala v vaše življenje in vas podprla pri najboljših stvareh. Učite se poskrbeti najprej zase. Obdobje Venere v biku bo vaše najboljše obdobje za dosego osebnih ciljev glede svojega psihofizičnega počutja. Zato začnite ali nadaljujte z osebno notranjo prenovo.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
Razdvojeni boste in iskali optimalno rešitev. Radi se boste družili z določenimi ljudmi, ki vas bodo osrečili in nasmejali, a sočasno se vam bo druženje z njimi zdelo popolnoma brezpredmetno. Nekatere stvari so postale preveč resne, da vas ne veselijo več, zato si v tem tednu vzemite čas, da razmislite, kaj bi si zares želeli in kako do tega priti. Ne glede na dobre ideje, je vsaka povezana s stroški, ki pa jih morate omejiti, ne širiti. Zato je mogoče čas, da se sprostite v ljubezni, si dovolite doživeti malo svojo čustveno plat, ki vam bo odrla čisto drugačno, sproščeno življenje. Venera v biku vam bo predala dobre pogoje za uveljavitev vaših dobrih in inovativnih idej. Kamorkoli boste prišli v tem obdobju, vam bodo z zanimanjem prisluhnili, saj boste izžarevali notranjo harmonijo in dober magnetizem.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
V tem tednu dajte pozornost na svoje zdravstveno stanje in se ne ozirajte na druge. Skozi fizično počutje boste lahko točno videli, kje je potrebno kaj spremeniti. Spremembe so potrebne in to vam fizično telo želi povedati. Sprehodi, treningi in skrb za telo in dom bo potrebno okrepiti, če želite, da se postavite na noge na način, ki bo prinesel dolgoročne dobre spremembe. V bližnji prihodnosti se vam bodo postavljali novi temelji in ta teden je uvod v to obdobje. Zato okrepite svojo zbranost, prečistite dom in si naredite seznam stvari, ki bi jih želeli doživeti v življenju – glejte dolgoročno in se ne obremenjujte s kratkoročnimi uspehi ali neuspehi. Obdobje Venere v biku bo zelo pomembno za vaše življenje, saj boste doživljali karmično obremenjena čustva, ki pa bodo vidna tudi drugim, vašim bližnjim in vam bodo lahko pomagali, če boste le dovolili.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
Polni boste delovnih idej in ljubezni, kar pa ne boste v tem tednu zmogli združiti, zato se usmerite v kreativne delovne vode, saj imate dobro podporo, da dobite ideje, cilje in naredite načrt, kako v naslednjih tednih, mesecih ustvariti nov način dela ali se reorganizirati. Spremembe bodo potrebne, to že veste, a strah vas je, da se preteklost ponovi. Lahko, da boste čez vikend nabirali nova znanja ali novo kondicijo, boste pa opustili načrte, ki ste jih imeli za potovanja ali izlete zaradi vsesplošne situacije, ki vlada. Videli boste, kako sistemi po svoje meljejo resnico in zato boste še bolj odločni, da svoje življenje postavite na dobre temelje in čisto po svoje. V obdobju Venere v biku bo za vas pomembno, da sodelujete, ne glede na to, da boste imeli občutek, da se nič ne dogaja. Samo bodite zraven in sprejemajte nova znanja, nova poznanstva.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Uredili si boste svoj status ali potrebne papirje za vse materialne dobrine, pri tem boste porabili precej moči, truda in ni nujno, da boste čisto vse dokončali. Čustveno boste nihali, saj ne bo šlo čisto tako, kot bi si vi želeli. Nekatera spoznanja o sebi vam bodo dala misliti, pri tem boste pozorni na prihodnost, saj si preteklosti ne želite več ponavljati. Privlačni boste nasprotnemu spolu, kar se vam bo zdelo čisto naravno, pri tem pa boste lahko malo pretiravali z naklonjenostjo nazaj, vsak po mnenju vašega partnerja. Vse to vas bo pripravilo do tega, da boste želeli obuditi svojo svobodo in neodvisnost, da se rešite ljubosumja. V obdobju Venere v biku boste bolj jasni in odločni v komunikaciji in večje uspehe boste imeli povsod, kjer se boste fizično pojavili. Zato naj vam ne bo težko iti na obisk, poslovni sestanek, ven med ljudi.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Počutje se vam bo iz dneva v dan izboljševalo. Dojeli boste, da morate resnično delati po svoje in da vsi kompromisi, ki ste jih do sedaj delali v življenju, niso imeli nobenega smisla, saj so na vseh straneh naredili slabo. Skozi delo in druženje z vam dobrimi ljudmi boste prišli do čisto novega smisla v življenju. Lahko da bo to delo ali nova oseba, ki bo postavila čisto drugačne standarde za vaše osebno življenje. Bodite pogumni in se ne izmikajte, temveč samo sodelujte pri vsem, kar se bo dogajalo. Vikend naj bo vaš, po vaših merilih in idejah. Skozi vse, kar se bo dogajalo, boste lahko izluščili najpomembnejše in najlepše zase. Obdobje Venere v biku vam bo prineslo večje materialne dosežke, nekaj, kar ste že dolgo čakali, se bo začelo uresničevati in lahko da boste dobili večja vredna darila ter spoznali pomembne ljudi za vaše osebno življenje.

Še več informacij boste našli tukaj in tukaj.

Za boljše počutje pa vam astrologinja Andreja Novak priporoča uporabo 100% naravnega izdelka. Več najdete tukaj.