Tedenski horoskop od 17. do 23. 2. 2020

Foto: Freepik.com

Kaj prinaša teden?

Merkur se obrne retrogradno do 10.3., kar bo upočasnilo moč misli in komunikacije. Pogostejši bo tudi notranji nemir in pozabljivost se bo povečala. Poskrbite za dovolj spanca, za dobrobit fizičnega telesa in se posvetite družini, domu in ustvarjalnosti.
Konec tedna se izogibajte prepirom in ne reagirajte na provokacije, saj bodo možnosti za večje prepire.

Kaj sporoča tedenski horoskop za nebesna znamenja?

Oven 21. 3. – 20. 4.
Srečanje z bivšo simpatijo vam lahko popolnoma zruši načrte, saj se vam bo zdelo, da nimate izbire. Zatrta strast iz preteklosti bo namreč preplavila jasnost misli. Lahko, da boste obžalovali, saj bi bilo preprosteje svojo energijo obvladovati. A kar ni bilo dobro narejeno v preteklosti, boste morali sedaj ponoviti. Bolje je, da se umirite, razmislite, kako bi želeli živeti in šele nato na novo položite dobre temelje, na katerih potem nadaljujete svoje življenje. Pri tem boste imeli več pomoči, kot jo boste pričakovali, kar vas bo močno osrečilo. Mlaj v nedeljo bo na plano izpustil vse tiste stvari, ki ste se jih v preteklosti želeli izogniti. Žal ne bo šlo in prav spomnili se boste odločitve izpred 7 let, da boste to raje pustili pri miru.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Novi začetki ali nova pot se odpira pred vami. Malo volje in truda bo potrebno, da vse speljete, a se bo splačalo. Uredite svoj izgled in papirje, pa bo vse odlično potekalo. Dovolite si, da vas tokrat življenje vodi in se odzivajte na dogodke iz dneva v dan ter upoštevajte želje drugih, vaših bližnjih. Nenadni ukrepi za zaščito preteklih odločitev ne bodo prinesli nič dobrega. Odločite se za novo pot, nove energije in več uspeha boste imeli na dolgi rok. Jeza ne bo koristna, temveč obratno, zastrupila bo vsa vaša področja življenja. In škodo boste nosili samo vi. Nedeljska mlada luna vam bo dala moč za potovanje in uspelo vam bo pobegniti na najboljši svoj način. Tujina vam bo tudi pokazala, kaj si resnično želite in lahko, da boste sprejeli močno odločitev za življenje.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
Zbrano komunicirajte s prijateljicami, znankami, da ne boste krivi kakšnega škandala v kaosu, ki se bo na hitro zgodil. Spremenite družbo ali pa popolnoma opustite opravljanje, saj ta hobi postaja vse bolj nevaren za vas. Lahko si porušite najbolj dobre odnose. Zato skrbno izbirajte svojo družbo in opazujte, kdo vam je iskreno naklonjen. Ženske vam bodo pomagale pri novih prebojih v javnosti, za kar boste zelo hvaležni. Dobro vam bo, pa čeprav se ne bo izteklo točno tako, kot ste se dogovorili. Vseeno vam bo, saj boste skozi sproščenost vseeno dosegli tisto, kar ste si želeli. V nedeljo boste srečni, saj se boste lahko veliko pogovorili o vsem, kar vas je mučilo. Mlaj vam bo odprl sproščenost v odnosih in tudi čustva boste lažje sproti pokazali.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Želeli si boste, da vas javnost in prijatelji vidijo v čim lepši luči, kar bo enostavno, saj boste res v dobri koži in pomirjeni s sabo. Ne bo vam težko priskočiti na pomoč, prav tako ne boste povzročali čustvenih zapletov, na kar so se bližnji že navadili. Dobro vam bo, ko boste ugotovili, da srčnost in iskrenost vedno požanjeta dober uspeh. Vpliv med prijatelji in znanci se vam bo povečal in boste precej več časa preživeli z njimi ter zanemarili svoje poslovne dolžnosti. Če želite napredovati v službi, poslu, naredite, kar je potrebno brez čustvenih izgovorov. Z njimi si sami še bolj zapirate vrata. Osredotočite se na svoje največjo vrlino – na ljubezen do ljudi, ki vam jo bo mlada luna še potencirala in srečo boste prejeli prav preko tistih, ki jim boste namenili dovolj pozornosti.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Sreča vas bo spremljala ob nekaterih ljudeh, s katerimi bodite čim več časa. Prav čutili boste razliko v svojem počutji v druženju z enimi in drugimi. Ne bojte se pokazati radosti, jim dati priznanja in potrditve. Samo tako boste ostali del te družbe. S hladnim odnosom pa jim sporočate, da si želite miru in nihče od njih vas ne bo želel nadlegovati. Nek odnos se bo na vašo veliko srečo spremenil ali prekinil in vi pri tem ne boste imeli veliko moči ali izbire. Začutili boste svobodo in naredili vse tisto, kar si vaše srce želi, pa ste zaradi uvidevnosti do drugih sedaj prestavljali. V nedeljo bodite pozorni, da vas mlada luna ponovno ne spravi v podrejeni položaj in se boste čustveno ponovno predali tistim, ki znajo bolje čustveno manipulirati. Čisto legitimno je, da jih povprašate, kaj imajo za bregom.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Ujeti boste v čustveno okolje in ne boste mogli pobegniti temu, da tudi sebi ne priznate svojih čustev. Ne glede na vse, izrazite svoje iskrene želje. Čutnost in seksualna energija vas bo preplavila v dani situaciji in ne boste se upirali. Ne boste pa se želeli o tem niti pogovarjati, kaj šele spremeniti svoje načrte. Nekdo bo zato zelo razočaran nad vami, saj bo jasno, da ne želite srečnega in čustveno polnega življenja, temveč bolj varnost rutine in občutek, da so možnosti odprte. Še imate možnost, da razmislite o svojih zavrnitvi določenih sprememb, zato se ne odločajte prehitro. Mlaj vam bo v nedeljo samskim devicam popoldne aktiviral več poguma v čustvih in lahko, da boste komu izrazili ljubezen ali se končno odprli sprejemanju v partnerskem odnosu, v katerem ste.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
Vztrajnost se bo obrestovala in kmalu boste želi sadove odrekanja iz preteklosti in fokusa na dobre stvari v sedanjosti. Naredili boste večjo spremembo, lahko selitev ali zaključek vam zelo pomembnega projekta. Ne glede na veselje, pa boste kar nadaljevali s svojimi projekti. Odločno boste postavili meje v službi ali v določenem delovnem okolju in postavili svoje zdravje na prvo mesto. Ne morete namreč nadaljevati v tem stilu, saj vam življenjska energija zaradi tega upada in telo potrebuje nego in dovolj spanja, še posebej letos, ko je čas za večjo regeneracijo. V nedeljo popoldne vas bo vleklo na potovanje ali boste imeli stike s simpatijo, ki je v tujini.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
Nenadna sprememba okoliščin vas bo vodila v obtoževanje ali celo tožbe. Nič ne boste dosegli z jezo ali napadi, samo sistematične rešitve in pomiritev situacije je smiselna. Sedaj je čas, da se lotite vsega skupaj na drugačen način. Ne bojujte se z mlini na veter, saj ste to že poskusili, pa ni šlo. Dobili ste malo več prepoznavnosti, a finančno stanje ni sledilo temu. Zato si zastavite zelo konkreten in merljiv cilj glede denarja, službe in mu sledite, ne glede na to, da se vam bo odmikal. Skozi red, ideje in pomoč prijateljev vam bo uspelo. Nedeljsko popoldne boste preživeli v nadvse dobri družbi, ki vas bo motivirala za marsikatero napredovanje v karieri in kreativnosti.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
Strast in slabe razmere v okolju vas bodo potegnile v določen odnos, iz katerega se boste morali na hitro rešiti, sicer boste lahko zgubili precej več, kot ste se sploh zavedali, da imate. Resnično poglejte v svoje življenje ter sprejmite odgovornost samo zase, za druge nima nobenega smisla. Skozi spogledovanja z osebo iz tujine boste prišli do novih spoznanj in želja. Lahko, da vas bo to vodilo v popolno prenovo življenja, saj boste začutili strast kot še nikoli prej. Sledite ji, saj vam prinaša dobre spremembe. Nedeljsko popoldne bo prelomno za vas. Odprle se vam bodo dobre ideje ali nove poti na način, ki ste si ga na tihem želeli.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
Prišle bodo določene težave, ki jih niste predvidevali. Vseeno jo boste dobro odnesli, saj boste dobili pomoč, ki vam bo okrepila samozavest in čutenje sebe. Zato boste zares veseli, da ste se predali spremembam, pa čeprav jih nikakor nimate pod kontrolo. Če ne boste spustili starih zamer in se poglobili v to, kaj res želite, utegnete zboleti. Če ste že na tej poti, se samo zavedajte, da s sprostitvijo življenjske energije – strasti, lahko pride do popolne spremembe v dobro. Zato se družite z ljudmi, ki so vam pri srcu in postanite takšni, kot si želite biti. Od nedelje naprej se boste počutili drugače, kot da boste stopili v nov, bolj odprti svet priložnosti in dobrega sodelovanja.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Na preizkušnji boste, ali ste zreli za novo stanje ali ste še preveč vklenjeni v verige preteklosti. Vsako dokazovanje ljudem, ki niso del vašega življenja, bo vodilo na stranpot. Ne dovolite si, da da se vas mnenja drugih dotaknejo. Stara znanja in veščine boste želeli ponovno vnovčiti, tokrat za večjo ceno in popularnost. Pri tem pa je dobro preveriti, če je vse še sploh aktualno. Lahko, da ne bo šlo čisto tako, kot ste načrtovali v svojem optimizmu. Dobili boste podporo starejše osebe in številnih bližnjih, zato vam vseeno ne bo žal za to potezo. V nedeljo popoldne bodite pozorni na svoja čustva, da si ne boste z nestrpnostjo priklicali starih težav. Usmerite se raje v rešitve in ideje, ki bodo prihajale k vam ves čas in nosile tudi podporo mlade lune.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Z besedami boste na hitro lahko pokvarili dobro počutje v skupini ljudi, kjer se najbolje počutite. Nikakor ne boste imeli prave mere in njihovo podporo boste uporabili za uresničitev nekaterih svojih muh. Pretiravali boste tako s humorjem kot z razčlenjevanjem težav drugih. Pazite, da ne zamorite okolice, ki se bo posledično odmaknila od vas. Uporabite intuicijo tudi zase. Skozi vročo debato o različnih stvareh boste nenadoma pristali v postelji in nadaljevali debato, kot da se ni nič takšnega zgodilo. Če bo tudi druga stan sodelovala na ta način, ste našli sorodno dušo. Mlada luna v nedeljo popoldne vas bo sprostila v odnosih in bolj se boste povezali z določeno družbo in lahko, da boste začeli nov ljubezenski odnos.

Še več informacij boste našli tukaj in tukaj.

Za boljše počutje pa vam astrologinja Andreja Novak priporoča uporabo 100% naravnega izdelka. Več najdete tukaj.