Tedenski horoskop od 1. do 7. 6. 2020

Foto: Freepik.com

Pestro bo, celoten teden se bodo čustva krepila in nemir stopnjeval, vse do petkove polne lune in luninega mrka, ki se bo zgodil malo pred 21:30 uro. Bodite pozorni na dovolj tekočine v telesu ter se izogibajte alkohola in drugih substance, ki bi vam še povečale čustveno doživljanje. Pozorni bodite tudi na počutje in na družbo, da se ne zapletete v nemire ali celo pretepe, ki vam lahko prinesejo večje posledice.

Oven 21. 3. – 20. 4.
Veliko se vam bo dogajalo, pri tem boste precej pretiravali, saj boste pri tem podprti s strani zvezd. Lahko celo, da vas bodo zagrabile določene preganjavice in boste želeli najti svojega sovražnika, ki pa ga zares ne bo. Pomirite se in se družite s tistimi, ki so vam naklonjeni. Ljubezen bo trkala na vaša vrata, kar vam bo okrepilo samozavest, a ni nujno, da se ji boste odprli. Dovolj vam bo občudovanje, ki pa bo kratkotrajno, če boste pretiravali z egoističnimi akcijami. Sodelovanje je možnost samo, če gredo energije obojestransko, zato ne morete biti samo prejemnik.

Nasvet tedna: Padle bodo iluzije in lahko, da boste težko pogledali realnosti v oči. Preverite kaj je res in kaj ne ter ne širite lažnih informacij. Vse, kar je pomembno za vaše življenje, dvojno preverite.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Toliko se vam bo dogajalo, da ne boste imeli časa preverjati svojega počutja. Nihanja bodo, a sočasno bo vse več dogodkov, ki vas bodo veselili. Poskrbite bolje za za svoje telo. Nihali boste med tem, da uresničite svoje želje ali da podprete želje partnerja. Predvsem ženski svet vam bo naklonjen in veliko boste lahko storili z njihovo pomočjo. Lahko se vam celo zgodi, da boste v skrbi za druge pozabili nase, kar vas bo iskreno veselilo. Lunin mrk vam bo smisel sodelovanja še okrepil. Komunikacija se vam bo izboljšala, želeli se boste pogovoriti o vse, tudi o načrtih za daljno bodočnost, kar se bo nekaterim zdelo čisto prehitro.

Nasvet tedna: Ne reagirajte na provokacije od neznancev, saj ga ne boste dobro odnesli, če se boste zapletli v prepire.

Dvojčka 21. 5. – 20.6.
Izboljšave se bodo začele kazati na vsakem koraku, kar vam bo okrepilo dobro počutje, čeprav ne boste še verjeli, da se vam to res dogaja. Lahko, da boste čutili valovanja, tudi možne vrtoglavice, ki vas bodo opozarjale, da je čas za sprostitev in za nove korake v življenju. Ne boste si takoj upali priznati svojih čustev in še sebi boste skrivali, da gre zares za novo ljubezen v vašem življenju. Želeli si boste umiriti določen odnos, kar pa se ne bo zgodilo, če vsaj sebi ne priznate svojih čustev. Skozi pogovor se bo pokazala rešitev, zato se ne izmikajte.

Nasvet tedna: Prihaja vaše daljše obdobje, ko boste pod žarometi usode, zato je smiselno, da se na to pripravite. Intuicija se vam bo okrepila, kar lahko, da bo popolnoma spremenilo videnje življenja.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Odlično se boste počutili, čeprav ne boste imeli nobenega pravega časa. Delo in lastne zadolžitve vas bodo preganjale, a vi boste vse to preživeli z lahkoto. Malo boste še nagnjeni k hrepenenju, ki vas bo odmikalo od prave moči, a se na srečo tega že zavedate. Notranja strast vam bo gorela, a bolj za delo in za svojo novo smer življenja, kot za ljubezenske zmenke. Vseeno vam partner ali simpatija tega ne bo štela v slabo. Naklonjenost je čutiti v vašem srcu in počasi se bodo uredili vsi vaši odnosi, tudi ljubezenski.

Nasvet tedna: Ohranite stik z žensko, ki vas motivira in vam daje občutek sreče, sočasno pa ne popustite starim vzorcem in tistim ljudem, ki vas želijo voditi nazaj v staro stanje, ki vam ni bilo dobro.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Dobro počutje bo vse bolj prisotno, a se še ne boste uspeli čisto povezati s sabo, saj boste toliko obremenjeni z okolico. Bodite pozorni na svoje telo in ne hitite zavoljo drugih, ki jim je zares vseeno. Ljubezen vam bo postala najpomembnejša stvari v življenju in ne boste si mogli kaj, da se ne bi ozirali za svojo simpatijo in pokazali svoja čustva javnosti še preden jih boste čisto ozavestili pri sebi. Lahko, da bodo bližnji ljubosumni.

Nasvet tedna: Ne bežite od sebe, saj prihaja vaše boljše obdobje in ne glede na vašo odzivnost, določene stvari ne bodo šle stran. Seveda bo potrebna akcija, ki vas bo v tem obdobju hitro pripeljala do boljšega življenja. Lahko pa ste še naprej pasivni in se bodo spremembe dogajale skozi poletje.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Čustvena nihanja bodo na začetku majhna, a vam bodo dala misliti. Želeli si boste odkriti pot do svoje stabilnosti, ki pa lahko, da boste končno odkrili, da je v tem, da ste iskreni do sebe in si dovolite tudi nihanja. Paradoks življenja. Razmislite, da je potrebno se izraziti, če želite harmonijo v odnosih. Tako boste lažje se odprli pogovorom in pokazali svoja čustva ob pravem trenutku. Če ste samski, opazite ljubezen, ki se bo pojavljala v vaši bližini, saj vam prinaša lep partnerski odnos.

Nasvet tedna: Ne glede na svojo notranjo občutljivost, se tokrat ne boste skrili pred življenjem in boste pogumno ustvarjali svojo novo pot. Z zanimanjem boste spremljali tudi druge in boste odprti za pogovore.

Tehtnica 23. 9. – 23.10.
Dobro obdobje, v katerem boste žareli od dobre volje in ljubezni, ki bo vse bolj postajala del vašega življenja. Pozori boste nase in ne boste komplicirali v nobeni stvari. Življenje vam bo preprosto lepo. Nasprotni spol vam bo naklonjen in vsi bodo želeli biti v vaši bližini, kjerkoli se boste pojavili. To vas ne bo motilo, dokler bo vaša simpatija kazala zanimanje in je ne bo motila naklonjenost drugih. Ljubosumje se vam bo zdelo čisto koristno za okrepitev ognja pri simpatiji.

Nasvet tedna: Dobro pa je, da boste jasno pokazali svoj ponos in postavili meje, ki pa bodo samo za nekatere. Za vašo simpatijo ne bo meja in v ljubezni ne boste več zadržani. Strast bo postala očiten del vašega življenja.

Škorpijon 24.10. – 22.11.
Slabo fizično počutje bo znak, da je zadnji čas, da spremenite način dela, sodelovanja, komuniciranja in razmišljanja. Preveč ste si naložili za predolgo obdobje in potrebna bo sprememba. Začnite jo uveljavljati sami, da vas ne bo življenje v to prisililo. Če se boste odprli za odnose in pokazali svoja iskrena čustva, se lahko stvari začnejo odvijati v pravo smer. Če pa boste čustva in ljubezen še naprej dajali na stranski tir, pa bo to prineslo preveč zagrenjenosti v vaše življenje in lahko, da se vam bo poznalo na fizičnem počutju. Razmislite o svoji organizaciji sebe in posla ter na novo postavite prioritete. V nasprotnem primeru se vam znajo določene stvari porušiti in zgubite lahko moč v svojem okolju, svoji družbi.

Nasvet tedna: Skozi red in disciplino boste lahko končno dosegli tisto, kar ste od nekdaj želeli. Žal pa lahko, da boste ta uspeh morali praznovati sami, saj boste odrinili od sebe prav vse prijatelje in znance, ki so vam bili v kakršnokoli pomoč.

Strelec 23.11. – 21.12.
Delali se boste, kot da vam je vseeno, kaj govorijo drugi o vas, a ne bo čisto tako. Skrbelo vas bo, kam peljejo stvari in bali se boste postaviti zase, saj ne boste ravno v najboljši koži. Ne boste ravno odprti za pretirana čustva oz. ljubezen, saj vas bodo strahovi in nelagodje s strani posla preveč obremenili. Skozi negodovanje se lahko s partnerjem preveč oddaljite, kar ne bo ravno koristno, saj lahko pripelje tretjo osebo v vajin odnos.

Nasvet tedna: Smiselno je, da se umirite, pripravite in z okolico jasno skomunicirate vse, kar je potrebno. Družba vam bo stala ob strani, ko boste delali spremembe, zatone čakajte predolgo.

Kozorog 22.12. – 20. 1.
Sproščenost in dobra komunikacija vas bo pripeljala v čisto drugo družbo, kjer se vam bo zdelo, da se resnično da vse narediti. Vseeno bodite pozorni, da ne boste tudi v novem okolju začeli delovati na star in prestrašen način in se s tem čisto odmaknili od dobrih energij. Ne glede na čustva, ki jih boste gojili do določenih ljudi, ne boste optimalni v komunikaciji, saj se vam bo zdelo nesmiselno biti iskren glede svojih čustev. Zato lahko, da boste zamudili lepo priložnost.

Nasvet tedna: Bodite pozorni, da ne pretiravate s svojim ponosom, saj boste naklonjenost čutili povsod, zato lahko, da boste postali preveč predrzni in predlagali nemogoče spremembe. Ljudje pa vam bodo želeli ustreči in vam potrdili vse vaše predloge, kar pa lahko vodi v težave. Zato ohranite trezno glavo in predvsem jasen in spoštljiv stik z ljudmi, ki so vam dragi.

Vodnar 21. 1 – 18. 2.
Močno si boste želeli čas zase, pa bo vse dogajanje precej nepredvidljivo, zato se boste morali sprostiti brez trdnih načrtov za svoj prosti čas, saj drugače ne bo šlo. Ustvarjali si boste nove temelje, prenavljali dom ali razmišljali o selitvi ali jo celo organizirali. Precej boste aktivni, tako v čustvih kot v mislih, zato se boste težko sprostili. Ljubezen vam bo pomembna, a bolj kot uspešen projekt. V tem obdobju ne boste mogli tako začutiti srca in harmonije, ker bo preveč vsega v vašem umu in bodo misli nenehno letele svojo pot.

Nasvet tedna: Lahko, da bo v vas prevladala trma in da boste želeli ugovarjati, a ne bo pravega smisla, zato ne tratite svoj čas in energijo za te poteze.

Ribi 19. 2 – 20. 3.
Dovolj boste imeli vmešavanja drugih v vaše življenje in to vam bo obtežilo sproščeno komunikacijo in razmišljanje. Dobro počutje bo postalo še bolj vidno in stabilno, kar vam bo dalo moči za določene premike in nove poteze v življenju.
Nasprotni spol vam bo sledil, kar pa ni nujno, da vam bo v zadovoljstvo. Ne boste namreč želeli se preveč ukvarjati z drugimi, saj vas bo to čisto preusmerilo v vaših mislih, idejah in podaljšalo čas, ki ga potrebujete za uspešno delo in doseganje želenih ciljev.

Nasvet tedna: Ne delajte kompromisov in tudi ne razlagajte ničesar, kar ne želite. Ohranite svojo notranjo stabilnost in se zavedajte, da niste dolžni nikomur polagati račune, tudi doma partnerju ne. Izrazite samo tisto, kar vas veseli in vam daje moč, da o tem govorite.