Tako je bila videti diva slovenske glasbe Helena Blagne v prejšnjem stoletju

Helena Blagne (foto: Facebook)

Priljubljena slovenska pevka Helena Blagne je pred dnevi na svojem facebook zidu objavila fotografijo iz mlajših let. Fotografija je nastala v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, na njej pa široko nasmejana pevka telovadi.

“Tale fotografija je nastala v 90-tih letih prejšnjega stoletja, ovekovečil pa jo je eden najvidnejših fotografov tistega časa Stane Jerko. Že takrat sem bila kot mlado dekle zelo zagreta za vse možne športne aktivnosti od fitnesa, pa vse do teka in gimnastike, spominjam se, da sem na eni od šolskih proslav ob Dnevu mladosti nastopila celo na bradlji. Takrat še nisem slutila, da bo šport postal moja življenjska rutina. Še danes se namreč rada vržem v trenirko in grem teč, poprimem za kako utežko itd., ne predstavljam pa si kako bi se danes v mojih, recimo da “srednjih” letih in mojo konstitucijo obnesla na bradlji,” je zapisala poleg fotografije Blagnetova.

Seveda je pod objavo prejela številne všečke in komentarje. Mnogi njeni oboževalci in sledilci so ji zapisali, da je bila videti zelo dobro. Eden izmed njih pa je zapisal, da je bila Helena Blagne že takrat prava lepotica.

Fotografijo si lahko pogledate spodaj.