Naravni pripravek, ki takoj zgladi gube

(foto: Freepik.com)

Sami si lahko pripravite zelo učinkovito kremo, po receptu, staremu dva tisoč let! Enostavna in naravna krema bo zgladila vaše gube takoj. Recept boste našli v prispevku!

Ni vam potrebno kupovati dragih krem, ki obljubljajo, da se boste gub znebili v nekaj dnevih. Vsebujejo lahko škodljive kemikalije, pa še drage so. Sami lahko naredite popolnoma naravno kremo za obraz po dva tisoč let starem receptu, ki prihaja iz Grčije.

Potrebujete eno žlico domačega medu, osem žlic naribanega čebeljega voska, 200 ml mandljevega olja, pol skodelice rožne vode.

Na zmerni temperaturi stopite med, vosek in mandljevo olje ter dobro premešajte, nato odstavite in pustite, da se nekoliko ohladi. Zmesi dodajte zelo počasi še rožno vodo in neprestano mešajte.

Ko je krema narejena, jo nadevajte v manjše kozarčke, dobro zaprite in pustite, da se popolnoma ohladi. Tako pripravljeno kremo lahko vsak dan uporabljate za svoj obraz, zgladila bo gube in kožo lepo napela. Krema pa je tudi zelo učinkovita pri odstranjevanju nečistoče in ličil.