Prihaja peti del filma o Indiani Jonesu

Harrison Ford je v oddaji Ellen DeGeneres izdal, da se pripravlja na snemanje petega filma iz franšize o junaku Indiani Jonesu. (foto: Facebook)

Legendarni ameriški igralec Harrison Ford je pred dnevi v oddaji Ellen DeGeneres izdal, da se pripravlja na snemanje petega filma iz franšize o junaku Indiani Jonesu, pod katerega se bo podpisal Steven Spielberg. Ford je voditeljici zaupal, da ga ideja o snemanju nadaljevanja Jonesovih dogodivščin zabava, sploh ob tem, da šteje že 77 let.

Dogodivščine pustolovskega arheologa Indiane Jonesa so zabavale že več generacij, saj je Ford v tej vlogi prvič nastopil leta 1981 v filmu Indiana Jones in lov za izgubljenim zakladom.

View this post on Instagram

Friends 💞

A post shared by Harrison Ford🔵 (@harrisonford_official_page) on

Franšizo v režiji Spielberga sta v osemdesetih zaokrožila še drugi in tretji del Indiana Jones in tempelj smrti (1984) ter Indiana Jones in zadnji križarski pohod (1989), po skoraj 20 letih pa sta Spielberg in Ford nato ponovno združila moči leta 2008 pri četrtem delu, filmu Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje.

Kot je Ford še zaupal Ellen DeGeneres, bodo peti del franšize začeli ustvarjati poleti, že nekaj časa pa je znano, da bo film tudi tokrat režiral Spielberg.

View this post on Instagram

Love y’all my fans ♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Harrison Ford🔵 (@harrisonford_official_page) on

Povzeto po STA