Knjiga Ljudski zdravnik je primerna za vsak dom

Knjiga Ljudski zdravnik

Alfred Vogel je bil neutruden raziskovalec narave in njenega rastlinskega sveta, svetovni popotnik, nadarjen govornik in pisec. Njegova knjiga »Ljudski zdravnik« je bila v slovenščini razprodana v danes nepredstavljivi nakladi 25.000 izvodov! Bil je človek, ki mu je bilo že za časa njegovega življenja težko najti par v razumevanju, kako deluje in zdravi narava.

Gre za izjemno delo izjemnega človeka, ki nam z nešteto preprostimi, a zato nič manj učinkovitimi nasveti pomaga ohranjati zdravje in premagovati vse mogoče tegobe in bolezni. Ljudski zdravnik že vse od nastanka leta 1952 predstavlja preizkušen vir nasvetov za ohranjanje zdravja oz. zdravljenje po naravni poti. Delo, prodano v več kot 2 milijonih izvodih, mnogi označujejo kot knjigo z „izvirno kodo“. Ko jo boste začutili, bo mnogo več kot okras na knjižni polici. Upamo si trditi, da jo bodo s hvaležnostjo nekoč prebirali tudi vaši pravnuki.

Alfred Vogel

Knjigo lahko s kodo ZAupokojence.si kupite ceneje!

Knjiga Ljudski zdravnik je na voljo po ceni 44,90 eur. Kupite jo lahko v knjigarnah, specializiranih prodajalnah in lekarnah. Knjigo pa lahko sedaj naročite tudi ceneje, in sicer po ceni 36,00 eur z vključeno poštnino! Knjigo lahko ceneje naročite TUKAJ, v polje pod vsebino zapišite tudi kodo ZAupokojence.si.

Obsežno delo, zapisano kar na 656 straneh, prepriča s preprostim in razumljivim jezikom. Trda vezava s platnenim ovitkom in vročim tiskom ter kakovosten papir jo naredijo privlačno tudi na oko. Gotovo razlog več, da jo podarite sebi in ljudem, ki jih imate radi.

Še več najdete tukaj.