Naravni nasvet, ki lasem povrne zdravje in sijaj

Kokosovo olje neguje in zdravi lase. (foto: Pixabay.com)

Imate težave z lasmi? Se vam ti hitro cepijo, imajo nezdrav videz, vam prekomerno odpadajo? Vse to lahko rešite s super domačim pripravkom, s katerim boste polepšali lase.

Ko govorimo o zdravju in lepoti, je kokosovo olje eno izmed nepogrešljivih živil. Je zelo učinkovito, zdravo in lahko dostopno živilo in ko ga boste enkrat pričeli uporabljati, boste nad rezultati zagotovo navdušeni.

Kokosovo olje je zelo priporočljivo tudi za uporabo v kozmetiki, z njim lahko negujete kožo telesa in obraza, lase in nohte.

Kokosovo olje lasem vrača mehkobo in elastičnost, jih zdravi in pospešuje njihovo rast. Za zdravilno masko za lase boste potrebovali kokosovo olje in med.

Dve žlički kokosovega olja segrejte v lončku, dodajte še med in dobro premešajte. Ne sme biti prevroče, le toliko, da boste lahko zmešali in da bo maska lepo mazljiva.

Foto: Pixabay.com

Masko nato nanesite na vlažne lase, vtrite jo v lasišče in vse do konic las. Masirajte nekaj minut, da se zares dobro vpije in porazdeli po celotni dolžini las. Lase nato zavijte v brisačo in pustite delovati eno uro. Nato sperite in lase umijte kot običajno.

Masko ponavljajte enkrat tedensko in že po nekaj tednih boste nad rezultati zares navdušeni.