Kaj se zgodi, če noge zavijete v aluminijasto folijo?

Aluminijasta folija je nepogrešljiva v vsakem gospodinjstvu. V prispevku pa boste našli zelo uporabne in nekoliko nenavadne nasvete, ki pa vam lahko zelo pomagajo!

Z alu folijo odpravite podočnjake

Narežite aluminijasto folujo na večji trak, postavite ga v hladilnik z anekaj ur. Nato pa lezite in položite alu folijo preko oči. Pustite delovati 10 minut. Podočnjaki bodo izginili, vaš obraz bo hitro bolj svež, utrujenost bo minila.

Odpravlja bolečine, lajša vnetje sklepov

Bolečine v rokah, nogah, kolenih, križi …, vse to lahko lajšate z alu folijo. Preden se odpravite spat, zavijte okoli bolnih in vnetih sklepov alu folijo, pričvrstite še s povojem, da bo dobro držalo. Nato pa pustite čez noč. Alu folija bo grela predel, kjer vas boli, zjutraj pa se boste počutili veliko bolje.

Zdravi prehlad

Ne boste verjeli, ampak je res! Z alu folijo lahko hitro pozdravite vsak prehlad. Stopala zavijte v več slojev alu folije. Nato stopala dobro zavijte še v večjo brisačo. Pustite delovati eno uro, nato odmotajte in ponovite čez nekaj ur. To ponavljajte preko celega dneva, naslednjega dne se boste zbudili brez prehlada.