Ideja za oddih: Terme Sveti Martin

Foto: arhiv Terme Sveti Martin

Razmišljate o sproščujočem in zdravem oddihu? Potem so Terme Sveti Martin prava izbira za vas.

Prejšnji konec tedna smo se odpeljali proti Termam Sveti Martin. Nahajajo se nekaj kilometrov čer mejo, na hrvaški strani, v Medžimurju. Za nas je bila tako pot kot tudi obisk njihovih term nekaj novega. Veselili smo se novih doživetij in ker smo bili z obiskom zelo zadovoljni, sem sklenila, da vam jih predstavim ter priporočim.

Hotel

Pred hotelom je veliko parkirišče, nobenih težav torej ne boste imeli s parkiranjem avta. Na hotelski recepciji vas bodo pričakali prijazni in nasmejani receptorji, ki se bodo potrudili, da vam bodo razložili prav vse, kar morate vedeti, poleg tega pa vam bodo z veseljem svetovali tudi, katere turistične točke se nahajajo v bližini in kaj je zares vredno videti ter obiskati.

Kaj smo opazili najprej? Hotel je zelo čist, lepo opremljen, svetel, topel.

Hotel (foto: arhiv Terme Sveti Martin)

Notranji bazen

Terme Sveti Martin smo obiskali v času, ko zunanji bazeni niso več odprti, a kljub temu so otroci zelo uživali. Iz notranjega bazena vodi pot tudi do zunanjega. Otroci so bili navdušeni. Kakšno super doživetje je to, ko plavaš v topli vodi in opazuješ ples snežink, ki se dogaja tik nad tabo!

Tudi notranji bazeni nudijo odlično sprostitev. Ste vedeli, da termomineralna voda, s katero so bazeni napolnjeni, vsebujejo zdravilne minerale?

Foto: arhiv Terme Sveti Martin

Savne

Obiskali smo tudi savne in če spadate med tiste, ki se radi savnajo, potem veste, kako pomembna je čistoča. In v Termah Sveti Martin je ta zares na vrhuncu. Izbirate lahko med različnimi savnami, na voljo pa so vam tudi bazeni s hladno vodo. Več kot dovolj za nekaj urno popolno sprostitev.

Foto: arhiv Terme Sveti Martin

Poznate body scan?

V Termah Sveti Martin vam specialisti frekvenčne medicine omogočajo, da preventivno preverite splošno stanje vašega telesa. vzeli si bodo čas, vam odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja, vam poskušali pomagati in svetovati. Z njihovo pomočjo boste lahko končno odkrili, kaj vaše telo potrebuje, katera so tista živila, ki mu ne ustrezajo, katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje, zakaj je hujšanje tako oteženo, kateri organ v vašem telesu potrebuje še več pozornosti, itd.

Mi smo bili nad terapijo zelo navdušeni in jo vsekakor priporočamo.

Foto: arhiv Terme Sveti Martin

Hrana

Tukaj boste prišli na svoj račun predvsem tisti, ki obožujete zdravo, lokalno, domačo hrano. Poskušali boste lahko zelo okusne in zdrave jedi.  V Termah Sveti Martin poudarjajo troje: Sveže, tradicionalno in zdravo.

Foto: arhiv Terme Sveti Martin

Turistične točke v bližini

V Termah Sveti Martin smo preživeli le nekaj dni, na voljo pa je toliko aktivnosti, da se bomo že zaradi tega morali nujno vrniti. Izbirali smo obisk farme jelenov in ni nas razočaral. Do tja nas je odpeljal turistični vlakec in nas po edinstveni dogodivščini tudi pripeljal nazaj do hotela.

Ko smo se vračali proti domu, smo bili navdušeni. Doživeli smo čudovit, zdrav in nepozaben konec tedna. In če bi nas vprašali, kaj je tisto, kar nam ni bilo všeč, bi bili vsi tiho. Prav zares vam ne morem napisati niti ene slabe stvari o Termah Sveti Martin. Zagotovo se bomo še vrnili, vam pa svetujem, da jih obiščete tudi vi. Verjemite, navdušeni boste!