Novi program Cinestar prinaša več filmov

CineStar TV Channels je potešil filmsko žejo svojih gledalcev z lansiranjem novega vrhunskega filmskega programa CineStar TV 2 HD, ki je s predvajanjem začel februarja. Za največje filmofile so pripravili skrbno izbrane filmske poslastice za filmski program za vse generacije.

Odlični rezultati iz leta v leto rastoče gledanosti programov CineStar TV potrjuje zanimanje in nepotešljivo lakoto za filmskimi programi, kjer se predvajajo le izbrane vsebine.

Da bi vsem gledalcem ponudili še več želenih filmskih vsebin ter še bolj zadovoljil ljubitelje filmov, se je skupina filmskih programov CineStar TV Channels odločila za ustanovitev novega programa CineStar TV 2 HD.

CineStar TV 2 HD je filmski program za vse generacije, namenjen filmskemu občinstvu z izbranim okusom ter prilagojen družinskemu vzdušju. Ravno na tem programu boste lahko našli najboljše filmske vsebine na enem mestu, saj bo CineStar TV 2 HD predvajal zgolj izbrane filmske uspešnice, nominirane in nagrajene filme, večne klasike ter izbrane nadaljevanke in komične nanizanke.
CineStar TV 2 HD smo ustanovili, ker skrbno spremljamo želje svojih gledalcev kot tudi potrebe na tržišču. Opazili smo, da je veliko filmskih programov z različnimi vsebinami, noben od njih pa ne zajema zgolj najboljših filmskih vsebin. Ravno zato smo ustanovili CineStar TV 2 HD, da bi lahko gledalci preklopili na en program in imeli na voljo vse zaželene vsebine – na enem mestu!“ – Tomislav Vinceković, direktor Duplicato Media d.o.o.

Filmi, filmi in samo filmi!
Da bi zadovoljili vse generacije, ne bo manjkalo vsebin za vso družino in zagotovo tudi ne za najmlajše gledalce.

Za najpredanejše filmofile so pripravljene tudi ekskluzivne reportaže s snemanj iz najslavnejših hollywoodskih studiev, intervjuji z vrhunskimi igralskimi zvezdniki in režiserji ter množica kratkih posnetkov iz zakulisja.

V prvem mesecu dni predvajanja novega filmskega programa CineStar TV 2 HD lahko gledalci pričakujejo veliko število novih naslovov in kultnih filmov, za vsakogar nekaj. Tako se bodo na programu znašli oskarjevci, kot je humorna drama I, Tonya (Jaz, Tonya) z Margot Robbie v glavni vlogi, Spielbergov The Post (Zamolčani dokumenti) s fantastičnima Meryl Streep in Tomom Hanksom ter Silver Linings Playbook (Za dežjem posije sonce) z Jennifer Lawrence in Bradleyjem Cooperjem. Gledalci bodo prav tako imeli priložnost videti filmske uspešnice, kot je adrenalinska akcija Need For Speed (Need For Speed: Želja po hitrosti), ter najprivlačnejše izbrane naslove, kot so Killing Them Softly (Ubij jih nežno) z Brad Pittom ter Legend (Legenda) s Tom Hardyjem”. – Denis Borić, programski urednik CineStar TV Channels

Potopite se v glamurozni svet Hollywooda ob še boljši izkušnji gledanja televizije, saj se program CineStar TV 2 predvaja v visoki HD ločljivosti z 5.1 audio surround formatom zvoka.

CineStar TV, ki že več kot deset let oddaja vrhunske filmske uspešnice, bo s prihodom novega programa postal CineStar TV 1. Poleg vseh novosti na novem programu CineStar TV 2, je pripravljen tudi raznolik in pester spored na programu CineStar TV 1, najbolj gledanem programu iz leta v leto.

Zato specite pokovko, udobno se namestite v naslonjače in se pripravite za celodnevno uživanje pred malimi zasloni. Program CineStar TV 2 HD kot sedmi program skupine CineStar TV Channels je začel s predvajanjem 3. februarja.